葡式葡国鸡

依种系葡式葡国鸡,它采用了葡式的烹煮方法,再配以水榄、椰汁、橄榄油、黄姜粉、马铃薯等而得名,过程好讲技巧,其实是道中葡合璧的地道澳门美食!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
距既特点系香味浓郁,鸡肉鲜嫩可口,距系全套葡国菜既主菜,一般同佐餐酒配合既风味更好---
甘都得啊? 呢個葡式既甘複雜既!
甘都得啊? 吃左某间餐厅既葡式葡国鸡吾好吃既7 |  }  x. i, b3 r" L4 i4 e) ^
--- 豆豆尔几时整返餐比我吃啊
豆豆哩排就系挂住吃既?
原帖由 kanon 于 2008-7-8 16:30 发表
6 ]% z' L1 c$ `6 O$ W9 [" R3 H甘都得啊? 吃左某间餐厅既葡式葡国鸡吾好吃既( X+ B; Q0 `9 ]- p* |. P4 B9 D1 ?
--- 豆豆尔几时整返餐比我吃啊
2 B- [7 n9 v0 j+ ]1 r" j2 ^
我识整就马上整俾你吃哈哈
+ S, j% U  _# _6 f3 ?不过你吾可以系网上话我整得唔好吃咕喔甘都得啊?
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-8 18:05 发表
) ]4 R* k+ d# `; F8 a4 R豆豆哩排就系挂住吃既?

& q9 {$ g5 `+ i* D* ?  S6 q5 ]" z8 A甘都得啊? 甘都得啊?
耶耶 是碌,豆豆就是掛住食
原帖由 味道 于 2008-7-8 18:17 发表
3 s. z" O$ [4 n! b8 G! i- g7 K& U耶耶 是碌,豆豆就是掛住食
% Q! B% v/ T# N6 T; O
无甘话我蛇--- ' b6 z9 L; d  x* m
我试左好吃就话俾你哋知,同你哋分享既蛇---
我笑 t 爾有得食又吾帶埋愛D去!獨食好快肥咯
原帖由 味道 于 2008-7-8 18:30 发表 % ]4 {7 K$ |6 ?6 b( I9 N
我笑 t 爾有得食又吾帶埋愛D去!獨食好快肥咯

# e( Y- K  T/ R: Z" o4 {; Q肥少少无所谓啦甘都得啊?
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-8 18:14 发表 % [6 w5 o; m: Q8 N; l
& S% r$ F+ q2 Q/ P6 U
我识整就马上整俾你吃哈哈
/ i0 V: `9 W  B+ C; Y不过你吾可以系网上话我整得唔好吃咕喔甘都得啊?

1 s. }+ o: }6 [( y6 h
* u- f% k/ {* R* P: @. Y1 G6 T--- 我吾话哗,尔几时整比我吃啊。
原帖由 kanon 于 2008-7-9 00:02 发表 # r6 M) x. x) Q
5 R8 v. O" i$ [$ F. h: f" C4 y9 c

6 Q: x: d3 o/ Y; ]; @4 C. F--- 我吾话哗,尔几时整比我吃啊。

1 @" K; e. `. ?6 h& e, t$ {都话我识整先咯!
5 a$ o2 i7 M+ p, I不过你系心里面话唔好吃我仲难受Sorry
原帖由 kanon 于 2008-7-9 00:02 发表
! ^/ Y6 g- p2 D5 Z8 W/ q& D
" j+ \) I1 i$ X( x5 q( q7 o
$ h# D0 ]3 E2 ?! G--- 我吾话哗,尔几时整比我吃啊。

2 i! \/ e7 o( i) q# S, f整比妹仔C吃都未整比你吃啦
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-9 00:26 发表
; @& Z" A9 B; f7 a2 F+ S2 l; k; B- N2 ^. g' I" p& e
整比妹仔C吃都未整比你吃啦

4 W; e7 n' L. N6 E
) |2 ^' e! V$ U& a2 T 好玩  搭台得磨

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复