楼主:豆豆ツ - 

今晚既无火煮食大餐

原帖由 常欢笑 于 2008-7-8 08:40 发表
( R4 J% B# W$ \1 h1 `- t5 T好奇怪,你不吃瓜菜的吗?& [+ i- I3 i! Z* D+ g
成台都是肉类啊
" @- I; `/ {4 R0 h7 v- K3 ~: `! ]
其实仲有青瓜同青菜架,只不过系我影依张相时距地仲系厨房啊甘都得啊?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
原帖由 kanon 于 2008-7-8 09:18 发表
' Q, Z! j# z3 g, M* o1 f' W6 M: {甘都得啊? 豆豆次次有好野吃都吾叫埋我既
! ?0 \! X( x) G; m) ]' Y
你依D强人唔敢请哇,加上又请唔起蛇甘都得啊?
我又想吃啊命苦
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-8 11:35 发表
5 a' o8 D' J. X8 Q1 Q8 e
) W5 v! q6 u( u! C* t: g. Y你依D强人唔敢请哇,加上又请唔起蛇甘都得啊?
. ~# S- O6 P, t2 d, m% o7 j
" o' i7 `4 |4 g
甘都得啊? 点解吾敢请既,我好差味,甘算咯
系尔太强,我敢叫尔吃,一阵尔吃左话要打针甘我就s喇:scwulai
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-8 12:08 发表
) U3 ?% R) E  f; s1 j系尔太强,我敢叫尔吃,一阵尔吃左话要打针甘我就s喇:scwulai

5 Q# i, A; l8 I. p% _3 d请我啦5 j5 a. N' h, q7 }# }2 u
请我请得起啊 我笑 t
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-8 12:09 发表 / ]1 v. n" j# I. F& J

1 X6 y, a9 l+ O4 {2 {请我啦
  w% C- B& Z: Q# e( Q9 V请我请得起啊 我笑 t

. W4 [5 |+ H$ ^. f' z甘都得啊? 甘都得啊?
:scwulai 唔请咩?
原帖由 莫妮卡 于 2008-7-8 12:29 发表 , b  x" l7 i. K' T/ E
:scwulai 唔请咩?

6 N) k9 G7 }( T# E+ [5 g2 L0 k我整到味请尔咯甘都得啊?
请埋我啊
原帖由 豆豆ツ 于 2008-7-8 12:08 发表 0 D5 \- Q7 P; X3 Q# y
系尔太强,我敢叫尔吃,一阵尔吃左话要打针甘我就s喇:scwulai
+ P5 {/ q$ O& S+ o" c" o* @# r9 I4 Y
我笑  是哇,毛請距哇,等下食左問爾拿錢去打針就吾好啦
耶耶 豆豆請埋愛蛇!
注册乜野.五明.....有俩样菜系五洗煮的怕.吃今多肉肯定对身体五好.....
又唔系餐餐都系甘,算啦甘都得啊?
原帖由 味道 于 2008-7-8 14:08 发表
  H/ L) x# I, N9 I8 b5 b/ u耶耶 豆豆請埋愛蛇!
- Z( K! d2 f) H$ G% T2 T) o
你煮请我吃仲好啦耶耶 6 k  H  H* Y# ^' o* B$ D
我想吃你煮既嘻嘻

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复