楼主:快乐源自内心 - 

爸爸牌,老表们有口福

小小凝希 发表于 2014-9-24 13:48
- S" O* @# G& M+ S* e老表,又漏左我未!

! U7 `; T% b. k0 y& t{:195:}我问下我爸妈先,几时多左你呢个老表
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓痴 发表于 2014-9-24 14:01 , i2 ?! O/ r2 b2 i8 y
尔带我去钓咪??

: f- ^% [9 n9 n5 }你三号去钓么?
钓痴 发表于 2014-9-24 14:05
9 K5 c6 y& Q" ^9 j6 n. Q呃人仔咪!!

+ ]' a3 Y1 G: n- m; m1 j你又不是人仔
{:76:}分滴俾我,公司伙食好差{:186:}
Lee(小妹) 发表于 2014-9-24 14:16 . g( ^# x+ T$ C( @0 E! ^* H
分滴俾我,公司伙食好差
5 Y7 h5 `  {; l1 Y* P4 T
你叫滴男FS俾滴鱼我蛇
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 14:42 ) \$ M  X1 l9 j2 S
你叫滴男FS俾滴鱼我蛇

8 f2 s( K* l2 t: E) {. @0 T/ X{:185:}我识既你都识
Lee(小妹) 发表于 2014-9-24 14:43
; @5 n( q0 o; ~4 a; l我识既你都识
7 m* ^0 i8 `) }
{:185:}唔是噶,距地次次都是分俾你噶
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 14:44 + x" g3 B+ F2 t% O" k% p- b3 ]$ i
唔是噶,距地次次都是分俾你噶

0 x- [8 ]; p$ a- M4 Z6 U& O我记得有次分俾你呀,都没叫我{:195:}
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 14:12 2 A; R7 b/ I$ e
你三号去钓么?
0 H3 w5 G, B5 B8 w! }
{:91:}3号肯定要到场的!钓唔钓就未定!!
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 14:12
- }- Z+ c9 V4 d0 [, ?& M) ~! I你又不是人仔

6 M# l% R9 {# M8 r# G{:157:}想呃老男人咩??{:176:}甘样得磨??
为什么不是整盒的,还要分开装?
一草一木 发表于 2014-9-24 17:19
4 H5 g7 Z9 A' ^0 ?9 W! Y为什么不是整盒的,还要分开装?

: P2 j: Y* c0 b4 m$ |. P0 X: {唔够分嘛
钓痴 发表于 2014-9-24 16:45
  j- z- j* b& v8 ^想呃老男人咩??甘样得磨??

8 b; z0 v" J8 s" u{:195:}你都不够老
钓痴 发表于 2014-9-24 16:44 - _4 C4 \5 t5 o7 p0 \" n
3号肯定要到场的!钓唔钓就未定!!

3 C5 J  J7 w8 U& a去都去到有咩理由唔钓哇
Lee(小妹) 发表于 2014-9-24 14:53 & w: S/ ~; f- b# R% \
我记得有次分俾你呀,都没叫我
5 a$ v1 q5 m! b. l  ?- c! o/ F
{:195:}是么?可能分俾靓女我沾光

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复