楼主:快乐源自内心 - 

爸爸牌,老表们有口福

小小凝希 发表于 2014-9-24 13:48 # t3 {. |6 m8 c6 O
老表,又漏左我未!
+ E0 S& |3 k$ k6 M& {4 }6 e5 ^
{:195:}我问下我爸妈先,几时多左你呢个老表
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓痴 发表于 2014-9-24 14:01 6 V9 C: M: ?/ _9 x# X
尔带我去钓咪??

3 P8 R3 D7 X, ^& W/ l& ]你三号去钓么?
钓痴 发表于 2014-9-24 14:05 : x, V& N* o  v& l/ ^3 q( Y
呃人仔咪!!

2 d) a& L4 h* c+ g你又不是人仔
{:76:}分滴俾我,公司伙食好差{:186:}
Lee(小妹) 发表于 2014-9-24 14:16 : N( H3 [" \4 @- Y
分滴俾我,公司伙食好差

: h3 c2 k) |% H  `! z* j你叫滴男FS俾滴鱼我蛇
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 14:42 3 @: ~1 w/ T2 p% U( `! T( \
你叫滴男FS俾滴鱼我蛇
, L3 ~! a1 g' ?" ^4 h2 e3 r
{:185:}我识既你都识
Lee(小妹) 发表于 2014-9-24 14:43
5 E3 ]& m7 Q+ p* t: B) V  `( I/ y我识既你都识
3 D& u3 r3 J' t
{:185:}唔是噶,距地次次都是分俾你噶
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 14:44 7 l$ w; I; ~" }% J# B
唔是噶,距地次次都是分俾你噶

+ N0 Q" L' P' Z' L我记得有次分俾你呀,都没叫我{:195:}
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 14:12 0 y2 q' k5 B/ D5 G7 r) W
你三号去钓么?

# _% i2 W- b4 T% ^2 Y1 S{:91:}3号肯定要到场的!钓唔钓就未定!!
快乐源自内心 发表于 2014-9-24 14:12
# W* g7 {0 w8 L! e8 k你又不是人仔
. V2 {  c9 f) H/ d7 ?* t
{:157:}想呃老男人咩??{:176:}甘样得磨??
为什么不是整盒的,还要分开装?
一草一木 发表于 2014-9-24 17:19
/ B5 i  j) W( X* ^. S7 q5 T为什么不是整盒的,还要分开装?

& u6 L. U/ N) j. I- R0 S唔够分嘛
钓痴 发表于 2014-9-24 16:45 $ g, W3 ^% y" `
想呃老男人咩??甘样得磨??

# ]9 ^/ n! K* _{:195:}你都不够老
钓痴 发表于 2014-9-24 16:44 7 V3 T! }  r' Z( ?8 w: s
3号肯定要到场的!钓唔钓就未定!!

/ Y% E6 j# z% J1 R) Z去都去到有咩理由唔钓哇
Lee(小妹) 发表于 2014-9-24 14:53 & C: Y& P+ ^0 j, |- |7 f
我记得有次分俾你呀,都没叫我
) D4 D1 f1 _  O) I
{:195:}是么?可能分俾靓女我沾光

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复