楼主:小飞侠 - 

流溪河再上鲮鱼~

ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-8-22 12:35   X1 x5 |  b; p2 c& k7 A1 H
你家嘅是乌龟定金龟?^o^^o^^o^

0 v/ M# H* k# p, Z  A2 X{:176:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
麻贵凡 发表于 2013-8-22 11:14
9 A1 A2 e5 M" c0 t3 V- C甘好钓哦。流溪河真没上过鲮鱼哇。。羡慕。。
! a( Z* {, B$ W) t0 W. E/ B' h2 C
{:183:}可能是过塘鱼
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-8-22 12:35
; z% S! `% i  [2 z& i你家嘅是乌龟定金龟?^o^^o^^o^
4 b' L! R0 [" w6 {& y0 n3 V+ ?" u, P
乌龟哇...金龟你买我..
# v, Q4 T9 v! L; A( u# J" x  j还有几条金鱼
小飞侠 发表于 2013-8-22 15:44 5 Y0 x( U& Q! e1 w% v6 J: w1 p/ `. [
你百度下你得龟种可能唔一定吃猪肉得.
8 `* O% w+ m& t
应该唔吃怕..比草距吃啊.
茶茶 发表于 2013-8-22 17:29
$ v2 A% i5 V. s* J  p) m& |0 ?乌龟哇...金龟你买我.." e1 }% G7 S7 m
还有几条金鱼

+ n  o0 C7 K5 W金龟有得买咩?是去揾好磨?{:176:}
茶茶 发表于 2013-8-22 17:30
' v2 Y( B3 O2 T# A. T- y  S应该唔吃怕..比草距吃啊.

; }, c( \1 |- W' M+ L& Z{:153:}{:153:}咁比草据吃,洗干净滴草
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-8-22 17:44
1 k1 c, P, L1 l* O; T金龟有得买咩?是去揾好磨?

: o3 `( E6 A+ @5 j9 {, t- K金钱龟,贵到死{:99:}
小飞侠 发表于 2013-8-22 17:49
7 s& Y$ P; u* M- ~5 E& s金钱龟,贵到死
# R: ^8 D1 u" E8 M* H) B- ?* Q
一千几百都有啦,龟种哦!{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-8-22 18:03 ( p, E$ m5 D  d" H" W
一千几百都有啦,龟种哦!
3 t7 ]5 j! R  ]; O4 r6 s
纯自然得怕上万......{:183:}
小飞侠 发表于 2013-8-22 22:13 ) Z! j0 X* B! d% u" r) F
纯自然得怕上万......
' w# A% L3 ]7 g- c
纯自然嘅俾养咩?国家一级保护动物,犯法架!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-8-22 22:26 ) G' e' F. }& Q/ h, j4 [
纯自然嘅俾养咩?国家一级保护动物,犯法架!
+ a; o: E6 T" t4 n9 |) A5 G- D
{:183:}滴人抓到,都自己吃左据咯,或者卖呗人滴咯
小飞侠 发表于 2013-8-22 22:27 6 T* [$ X/ ]6 y
滴人抓到,都自己吃左据咯,或者卖呗人滴咯

! t# X# \% O, I/ I- [% P7 z无办法,法律意识淡薄!还有就是无正确的观念,以为野生动物就一定好补!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-8-22 22:40
2 ^! V2 b9 a1 {0 N$ E9 Q7 H# P' T无办法,法律意识淡薄!还有就是无正确的观念,以为野生动物就一定好补!

, X0 Y4 m: G2 ^0 [  {! u- o恩恩,有时有滴野吃左分分钟落命
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-8-22 17:44
; D7 T3 p9 y: V( \# `金龟有得买咩?是去揾好磨?
$ `1 X% G% M6 n4 F1 R
{:153:甘你稳比我蛇..
小飞侠 发表于 2013-8-22 17:48
' R, S% b$ y: O0 N% w# h: ^" n咁比草据吃,洗干净滴草
- G" P& Z* }& }$ b; A
{:166:}唔洗架,,直接掉落去.

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复