楼主:小飞侠 - 

流溪河再上鲮鱼~

飞扬神采 发表于 2013-08-21 18:56:13 6 ]( Z) e) r8 F" W4 Y
请问甘细条的河鱼点处理啊?  油炸?晒鱼干?煲汤?
8 X0 J4 H& g& I8 T- |8 C* N上次在流溪御景钓了一条像楼主图片大小的鱼,想来想去
2 U: ^* Q' ?" `: l: \  _( ?
小飞用来喂龟,你用来喂鸡味得罗。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
小飞侠 发表于 2013-08-21 21:29:28 ' r) }. u' I& L% H' {" x/ ?* Y
[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-8-21 20:15 [url=forum.php?mod=redirec
& @- p' {& Z. F+ N- O4 X
如果你是个妈咪,都系喂饱BB你先食拉系味?
小飞同学唔错哦!好好学习,天天向上!
有收获就好!
小飞侠 发表于 2013-8-21 21:28 , r. L6 r1 i8 t; j( n
我冰箱冰住好多鱼仔

6 {8 o1 D. W  J3 C, V3 {快D比几条来。。- I( Z  q6 V7 c
呢几日无喂距啊。
我家金旺 发表于 2013-8-22 00:34 2 T- E+ \* W. a& f3 ?
小飞用来喂龟,你用来喂鸡味得罗。

. ~. A8 i, `" k+ I$ F{:153:}
caohhh 发表于 2013-8-22 08:03
+ H5 W9 G2 I# i' y7 ?* N5 X, V小飞同学唔错哦!好好学习,天天向上!

0 d6 M. P# X" |  A6 y, s, G3 n{:153:}得闲玩下借,开学就某咁多时间咯
阿平 发表于 2013-8-22 08:48
1 o1 ]8 E3 }1 U4 l9 V有收获就好!

( _0 ^6 Q$ B* i% ~# w# Q& F{:166:}
茶茶 发表于 2013-8-22 09:06 : @$ g  N, K2 ?% n+ y( K
快D比几条来。。
& W5 K+ t$ b5 q: o+ C5 C) b/ [# ]呢几日无喂距啊。

3 `8 n# a+ s% K$ B' E! ?: z, Z。。你喂咩
茶茶 发表于 2013-8-22 09:06 & Z) [2 i' L9 x5 F3 g
快D比几条来。。. T. J) c, `0 d' A; L0 S
呢几日无喂距啊。
8 H9 x7 {: X: c/ d; l, n) ]+ H
{:185:}丢猪肉,
甘好钓哦。流溪河真没上过鲮鱼哇。。羡慕。。
小飞侠 发表于 2013-8-22 10:21
3 t2 `1 Z1 G; x- k3 q' O3 _。。你喂咩

+ T0 G  ?$ ]; p2 i5 s. P4 j直头唔比距吃,,饿距几日..
小飞侠 发表于 2013-8-22 10:23
9 ?- l8 N( G( G' r. `4 }丢猪肉,
+ g; T# ~/ G( a% G# ?" ^
无钱买猪肉
茶茶 发表于 2013-08-21 20:35:00 . |$ T& E# m) u  o, s
[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-08-21 20:14:21 [url=forum.php?mod=red

0 F! W/ w+ `7 E. j/ T你家嘅是乌龟定金龟?^o^^o^^o^
茶茶 发表于 2013-8-22 11:56
# X2 k- |% e! K, U+ z0 \直头唔比距吃,,饿距几日..

, e9 E% [2 B2 P* Z2 n{:183:}你百度下你得龟种可能唔一定吃猪肉得.

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复