楼主:小飞侠 - 

流溪河再上鲮鱼~

飞扬神采 发表于 2013-08-21 18:56:13
& J% |- K3 K& i% d! j请问甘细条的河鱼点处理啊?  油炸?晒鱼干?煲汤?
+ \7 u8 g2 o* p上次在流溪御景钓了一条像楼主图片大小的鱼,想来想去
4 X% R- Q; s( ]9 P, t0 ?) J9 _' x
小飞用来喂龟,你用来喂鸡味得罗。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
小飞侠 发表于 2013-08-21 21:29:28 9 |4 d& B  J/ _
[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-8-21 20:15 [url=forum.php?mod=redirec

8 w3 C0 K+ o! ^. L' P如果你是个妈咪,都系喂饱BB你先食拉系味?
小飞同学唔错哦!好好学习,天天向上!
有收获就好!
小飞侠 发表于 2013-8-21 21:28 2 Z$ B1 ^: o9 Q1 r
我冰箱冰住好多鱼仔
1 E7 I8 L6 Z, m( ^  A8 a# D  f
快D比几条来。。
% c& A3 P8 k; h" g呢几日无喂距啊。
我家金旺 发表于 2013-8-22 00:34
) J! {6 T; k, d& d- T2 k8 H小飞用来喂龟,你用来喂鸡味得罗。

1 A. ?5 o4 \6 U- K* o{:153:}
caohhh 发表于 2013-8-22 08:03 0 [. c4 C. V, m/ E, Q: i& f. b5 i, s
小飞同学唔错哦!好好学习,天天向上!
6 R8 B9 w# P3 }  e( q( a
{:153:}得闲玩下借,开学就某咁多时间咯
阿平 发表于 2013-8-22 08:48 0 m# H6 n$ W2 y; B0 Z+ o
有收获就好!

; a  b4 A, w- D- [+ x( L{:166:}
茶茶 发表于 2013-8-22 09:06
5 d, |+ M+ c2 L$ A% N快D比几条来。。: U( l1 h) V/ ^8 ^$ ~& C1 c
呢几日无喂距啊。

, ]8 b( q) p( i6 m8 Q4 N6 R/ O$ e& a) E。。你喂咩
茶茶 发表于 2013-8-22 09:06 ( [$ R' m8 N) A2 p! p0 ~( S% @2 f9 b
快D比几条来。。# b/ d7 H' L/ x3 _! A, o
呢几日无喂距啊。
  [* ]. i- G) |& B( y* L2 U$ P
{:185:}丢猪肉,
甘好钓哦。流溪河真没上过鲮鱼哇。。羡慕。。
小飞侠 发表于 2013-8-22 10:21   S# _3 P) x0 N4 _+ H! S
。。你喂咩
4 [) S9 A' M" I4 S1 h
直头唔比距吃,,饿距几日..
小飞侠 发表于 2013-8-22 10:23
% F$ i9 d. G# o3 q0 w! s( \丢猪肉,
4 n0 [' y6 \% J# u# {. ^
无钱买猪肉
茶茶 发表于 2013-08-21 20:35:00
" n# S! @. f. {  `" i$ G: ~[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-08-21 20:14:21 [url=forum.php?mod=red

8 h' i5 ~. D9 S1 A你家嘅是乌龟定金龟?^o^^o^^o^
茶茶 发表于 2013-8-22 11:56 1 I* |: l3 R7 c9 \. u9 F2 b
直头唔比距吃,,饿距几日..
# A8 `* p$ m3 [; r, {* h# W
{:183:}你百度下你得龟种可能唔一定吃猪肉得.

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复