楼主:快乐源自内心 - 

送给李清水and发电机【两心知】

好听,今晚训唔着再听过
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2013-3-14 16:02 ( o8 R) U; Z2 {7 U6 s
好听,今晚训唔着再听过

+ y% J, J8 \$ p9 H9 [' O{:91:}唔好意思,用左你的开场白:飞扬星空,伴你飞扬{:153:}
快乐源自内心 发表于 2013-3-14 16:04 ( {% y- x2 ^: s
唔好意思,用左你的开场白:飞扬星空,伴你飞扬
7 B  x0 u4 z) _! f0 {& Y2 a" N4 ~; E
冇嘢架,系甘易俾番D专利就系架啦
david-liu 发表于 2013-3-14 16:05
2 ^: D7 ?! c. v( E4 u" P冇嘢架,系甘易俾番D专利就系架啦

E9 Z% p7 C" u$ B1 X{:157:}如果唔俾会点?
快乐源自内心 发表于 2013-3-14 16:07
) q; }6 H+ s2 O2 Q如果唔俾会点?

* C: F0 v9 o" S2 C跟我返屋企
david-liu 发表于 2013-3-14 16:11
; P/ t* K5 u7 n; g% z6 E9 S4 [跟我返屋企

! d  x7 a% M  h5 C{:78:}甘我改为:飞扬电台,一路成长,有你相伴
快乐源自内心 发表于 2013-3-14 16:14
0 K  `) D( _' ^+ U1 H# v甘我改为:飞扬电台,一路成长,有你相伴
! v8 R0 ]8 ^, T
{:186:}
david-liu 发表于 2013-3-14 16:34

" W; u( R" O3 w  Y1 G% b; w* g{:191:}乖,不哭
快乐源自内心 发表于 2013-3-14 16:41
( J) b; N( i9 @2 \& Z乖,不哭

# P9 C. e1 V8 U' X/ E" _4 {7 u1 U6 I' x今晚失眠咯
david-liu 发表于 2013-3-14 16:43 * N. b, c! E* a" T
今晚失眠咯
好听,今晚训唔着再听过
8 n! b" G: O  b. I# w) |: @
& N- E$ r8 N; Q2 p% L6 f
{:179:}你不是说过失眠再听过咩
快乐源自内心 发表于 2013-3-14 16:45 3 ]3 n- t5 d- F; h, h
你不是说过失眠再听过咩

: x/ k% Z1 r  m0 o) E{:186:}{:186:}
好玩!
- n! y' Z6 d. S7 M! X稳日一起玩
哈卜 发表于 2013-3-14 18:48 " m% S: ^) F4 w0 Q% F5 L
好玩!
5 b4 A& B' n* y稳日一起玩
5 h, c% |: ^" b% s0 v
玩什么?我唔是样样都岩玩的{:157:}
链接个地址蛇
zhucanjian 发表于 2013-3-15 08:20 9 Z& J) l2 ?  H* r) X! T
链接个地址蛇
% o9 J' W- D& |, q. d$ E' W
唔明,链接咩地址?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复