楼主:街口坚仔 - 

增城背窝记

caohhh 发表于 2013-3-13 22:51 / L9 a! S' `; Q3 r2 P. V
“钓水皮”是一种钓法,即系钓水的表面
/ I* x* J5 g. \  D+ \  H9 O
哦!原来系甘啊* L- L) l7 N1 k( ?
多谢指教哈{:168:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
caohhh 发表于 2013-3-13 22:51
8 v4 T' S& s) r0 r: t6 g“钓水皮”是一种钓法,即系钓水的表面

+ Q. |6 a( V  l; A1 a7 Q; J系味即系钓半水啊?
caohhh 发表于 2013-3-13 22:49 ( Q! z, h: G) P5 A6 ~) n
错,系想带你无去!!其实有很多大鱼反水的,就是不会钓

5 ?  e: w) M8 x" _, K! x" i{:96:}q 我去都是背锅的( ?- _2 p4 m! {  P: e$ x
钓痴 发表于 2013-3-13 18:08
6 H( D' C0 k7 V( t* E同感!!
2 o6 q# }$ B8 P1 u
{:186:}悲剧............
老叶 发表于 2013-3-13 18:25 # i0 F& {! T$ y3 H* [5 d- X
所以咪想一睹真容咯

+ X# R: U1 y7 ]{:99:}可惜失败而回..........
天天天蓝 发表于 2013-3-13 19:27 % t; d% ?5 ~/ h1 K6 K# Q* z. r) ]0 m
LZ啊:下次唔该你将D鱼获影多几张啦# ?9 o" O4 W- n+ M, [. N
唔系钓友既我地睇唔明喔
% t4 J' z, E9 \3 T
{:106:}晚上不好拍照.........下次白天钓影D相你睇!!
天天天蓝 发表于 2013-3-13 19:28 ) o$ X4 F0 j6 P6 I# w) p2 i  Y
不过人物就影得几好!

; R5 S6 W$ C( J" s. r4 {{:154:}过奖了!!
david-liu 发表于 2013-3-14 19:35
% P, a' K" |2 O  n* d' O系味即系钓半水啊?
# g+ E. W, W% C( r9 q
水皮是钓水的上层!!半水是指中层!!钓底.............你知道的!!
钓痴 发表于 2013-3-14 23:33
: Z  q0 L; ?/ o水皮是钓水的上层!!半水是指中层!!钓底.............你知道的!!

4 L) ~! L# @/ U  ~& i2 ]( H$ ]{:185:}
野钓开心最重要!鱼获其次、、、
波仔 发表于 2013-03-15 09:55:53
- p8 m: O9 G( }. w1 H野钓开心最重要!鱼获其次、、、

2 @2 O7 p% ]  s* v( u3 c+ r7 @4 L4 M赞成!!
天天天蓝 发表于 2013-3-14 19:34
5 z1 X% y) k; H- W+ k1 f哦!原来系甘啊& f6 B4 f. Y$ ~9 p. ~8 a7 v3 D8 j
多谢指教哈
! H6 L( f7 k/ ?' `
客气,甘几时同我地去钓下啊??{:174:}
caohhh 发表于 2013-3-15 18:33
' K1 M2 w4 w/ X7 c$ l3 c6 m客气,甘几时同我地去钓下啊??

& H6 ^4 U% v; I- B( h  d睇下你地钓就得{:154:}' ^1 n6 t( ~& Q0 c7 L5 s- d
我都唔识钓既{:157:}
天天天蓝 发表于 2013-3-15 19:08 ! d0 a1 j2 e: g$ D( U
睇下你地钓就得
: N% c% x# n- N% ?我都唔识钓既

0 A2 C  M0 _# a甘你带我地去钓怕的呱!?{:153:}
caohhh 发表于 2013-3-17 10:07 " V. s; y2 Z6 e, s
甘你带我地去钓怕的呱!?

) d: z0 X- s, y+ j6 y+ c带你地去增江河钓咯{:153:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复