楼主:街口坚仔 - 

增城背窝记

caohhh 发表于 2013-3-13 22:51 4 ~) k" O9 f/ l7 a' {$ _7 y
“钓水皮”是一种钓法,即系钓水的表面
8 A, k/ Z7 b; @( }/ X: K% g$ r3 d
哦!原来系甘啊. {' X3 A  q5 q6 }3 D# x7 @: a
多谢指教哈{:168:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
caohhh 发表于 2013-3-13 22:51
2 x0 [2 `" p  k' E) _“钓水皮”是一种钓法,即系钓水的表面
# m7 I0 R3 \2 V4 g* {7 D
系味即系钓半水啊?
caohhh 发表于 2013-3-13 22:49 . S, y/ M1 S: a" u' {$ o
错,系想带你无去!!其实有很多大鱼反水的,就是不会钓
; u7 Y) K. G" X' f
{:96:}q 我去都是背锅的
5 R7 a5 x) p; K% T8 d) v- d( k
钓痴 发表于 2013-3-13 18:08 3 p( b% I3 N. l! z
同感!!

# s% f- _+ J3 H{:186:}悲剧............
老叶 发表于 2013-3-13 18:25 8 Q, p' L" ~5 k& u
所以咪想一睹真容咯
; C& `. n, I5 \( e" u6 T+ N
{:99:}可惜失败而回..........
天天天蓝 发表于 2013-3-13 19:27
( Y( E4 J; Z' ^; ?LZ啊:下次唔该你将D鱼获影多几张啦; d# @+ H9 d$ X# u. B
唔系钓友既我地睇唔明喔

2 v0 o1 ?1 V1 `* n{:106:}晚上不好拍照.........下次白天钓影D相你睇!!
天天天蓝 发表于 2013-3-13 19:28
/ i" T$ w* O6 R& N' c1 p3 L不过人物就影得几好!

$ J! A: E, E, _1 H{:154:}过奖了!!
david-liu 发表于 2013-3-14 19:35 4 T+ H9 |+ S5 A- u) W
系味即系钓半水啊?

. [; z- p- {/ L水皮是钓水的上层!!半水是指中层!!钓底.............你知道的!!
钓痴 发表于 2013-3-14 23:33
! z; H2 o1 E. q- e7 Y" \水皮是钓水的上层!!半水是指中层!!钓底.............你知道的!!

. L5 ~6 f$ T* \* ?{:185:}
野钓开心最重要!鱼获其次、、、
波仔 发表于 2013-03-15 09:55:53
. u  ^$ F7 H; }7 d$ |+ R, V野钓开心最重要!鱼获其次、、、

( k6 W+ i" ~* s; D( v0 U; E3 v; n5 k赞成!!
天天天蓝 发表于 2013-3-14 19:34
3 `! C% W$ x( \' \哦!原来系甘啊, N, a. u/ H6 {: Z- G5 T+ y
多谢指教哈
, V4 R7 X& q7 u; x) G* u
客气,甘几时同我地去钓下啊??{:174:}
caohhh 发表于 2013-3-15 18:33
# E9 |1 w2 b  ~% ?. h! w客气,甘几时同我地去钓下啊??

1 m) i! b5 L8 C( c睇下你地钓就得{:154:}5 {1 p6 [* w! t4 t" P, `% d9 p6 U9 ]
我都唔识钓既{:157:}
天天天蓝 发表于 2013-3-15 19:08
+ U8 h( C9 d+ C, z# b0 c# _. v  @睇下你地钓就得0 ]+ l  W& d8 o7 W* S
我都唔识钓既
. @' M. l( _0 a; B9 f  {
甘你带我地去钓怕的呱!?{:153:}
caohhh 发表于 2013-3-17 10:07
5 ?' G4 d4 y) E" }/ R% j$ ?甘你带我地去钓怕的呱!?

$ W; a1 |. R/ R3 T, T  V* g& e( ^带你地去增江河钓咯{:153:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复