天气凉啦!冻啦!边个愿意同行,白马服装.壹马服装城!

天气凉啦!冻啦!我们又要增添衣服啦!
8 z# n( |$ B# s0 r9 W
5 C/ B7 F) [4 Y" f2 _) p) [响从化买衫总是;开天杀价,落地还钱(烦)加上款式陈旧(又烦)让我们换种方式去广州白马服装同壹马服装城,去感受省城购物既乐趣,
8 j  x3 r, _6 _6 P4 f2 j3 E7 R( l) r6 P8 o* Z. E
本次活动自由购物,恳请大家注意安全,请您不要离队太远,切记哦!
" M$ H* L! h/ g, b# k- d8 e) J3 ^5 J( Q6 \4 d2 |9 {! [9 W, Z5 l
1,活动,行程,11月10早上6.30点在从化卫生局门口集合出发,到达广州吃早餐/
$ w+ d4 q7 y8 d2 l- M
& _5 L" M* W6 S5 a4 X- u3 ?- q3 S2,出发前请大家准时到达,自备饮料/. ~- ?2 V+ B8 {

8 {1 Z+ t% p1 n0 n6 r# g3,白马服装,壹马服装城,童装.男装,女装,肥佬装,肥婆装,鞋,手袋,各种名牌,各种款式,应有尽有\( U; T; s$ q% a; `# Y

0 E* s7 q3 ]2 f, K4,购物时请自带购物款,游途产生费用AA制!
0 A9 R# Z4 m' \3 N' j9 {
2 v, v3 m" j& s  V& H( Q5,12.00点吃饭,后继续购物,下午3.30点集体留影,后收以坐车返从化,活动结束/: U0 V7 b2 ~- x& }7 h' s5 B" Y8 I

: `* n$ X% z2 v" Y  \" h+ R6 _6,有车既朋友请报自驾车,从便安排,( u" S. a7 `3 F. B. ]! d9 j  H

# j7 k: v; w' r. C- c" z活动联系人,钜华美食15815892828QQ22090639963 v+ B; R1 p4 V" D( J9 v+ {
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
没有购物欲!想买噶时候会停不了手,唔想犯罪!
{:156:}支持!
{:164:}我喜欢,可惜周六要上班{:96:}
那里款式还不错,就系冇得试,唔系几好~
[quote][size=2][color=#999999]失忆の猫 发表于 2012-11-3 21:43[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240339&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]  ]( b: g% e$ D; E5 K8 Y4 u
那里款式还不错,就系冇得试,唔系几好~[/quote]. ~) S- k7 {- @0 w# }, S

: S3 T9 z5 H. F0 z8 j+ b尔及及卖衫果底靓女身型同自已差唔,基本就可以啦!我同我老婆买衫每次都是甘哇,返到来她唔知几开心!
{:104:}10号??果日要赶飞机!所以无唔到咯!!
[quote][size=2][color=#999999]钜华美食 发表于 2012-11-3 21:51[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240354&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]9 `# W' x5 I" U; @& @. ~
尔及及卖衫果底靓女身型同自已差唔,基本就可以啦!我同我老婆买衫每次都是甘哇,返到来她唔知几开心![/quote]. ^* x' m& V1 ^! d* ]

# j3 E: t2 j7 ?$ x2 E- U6 h$ m其实我都经常过去买衫,从化款式少,又贵~
[quote][size=2][color=#999999]失忆の猫 发表于 2012-11-3 21:55[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240366&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
4 f/ n9 m/ I( o; e0 Y其实我都经常过去买衫,从化款式少,又贵~[/quote]3 m  V! r0 ^, \5 m5 l; W! P+ d
& L& Z* M0 y& n* b4 N6 |+ T
之前我响从化买,后来我去白马买,又平又靓,仲是牌子货添
[quote][size=2][color=#999999]钜华美食 发表于 2012-11-3 21:58[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240371&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
: e7 _/ t1 K) e) e$ d之前我响从化买,后来我去白马买,又平又靓,仲是牌子货添[/quote]
/ X9 }. F$ J3 X1 [) I; T, I! J0 ?- f4 u( J$ a: H$ u+ w% X1 Q% W/ u! z# o
{:168:}我都系,以前系花都买,而家都系去白马买~
[quote][size=2][color=#999999]失忆の猫 发表于 2012-11-3 22:01[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240379&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
2 D  y6 g) @, w1 ?7 L; u. @, {我都系,以前系花都买,而家都系去白马买~[/quote]
0 Z" B8 t% w) T. `  N! X8 _5 q" ?* o, K/ c! O/ n* p1 g
靓女尔去唔去啊
[quote][size=2][color=#999999]钜华美食 发表于 2012-11-3 22:17[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240410&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]* P9 J, l6 Y4 F" V9 O: k9 P$ w" w- _
靓女尔去唔去啊[/quote]+ P- L' G- ?# x4 `& e$ x; f
2 \  X7 A9 ~. g7 V5 T9 A
要上班啊~
[quote][size=2][color=#999999]钓痴 发表于 2012-11-3 21:52[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240355&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]- F# u" {! p5 M! @. M
10号??果日要赶飞机!所以无唔到咯!![/quote]' p; g+ V- v/ b( m
7 c# q: V. C8 v% Y$ c' D
赶飞机。。。。
好耐冇去过省城。
[quote][size=2][color=#999999]慧在咫尺 发表于 2012-11-3 23:40[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=240497&ptid=49389]static/image/common/back.gif[/url][/size]
! f4 \- d2 O1 o3 c: t) [% e) k好耐冇去过省城。[/quote]: r) Y4 ^+ y+ o+ q% p: E; v& N; h
* K, C, Q: M; x' r
过去及及(看看){:176:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复