点标签看更多好帖

好想吃三华李,边度有得摘

{:157:}每年端午节既前后,都好想吃家乡既三华李,市场上卖既,都无甘好吃,吾知道边度可以有得摘呢。记忆中好似无摘过三华李{:156:},好想吃,好想吃.........0 p. A, `: r, h1 p9 R6 E6 `0 O
1.jpg 6 y0 b8 h1 p  N  w
有无TX睇到后,同我一样流晒口水啊?哈哈~~
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
去联溪罗
李清水 发表于 2012-6-13 16:35
4 _8 e& d+ x. i: r! K) i去联溪罗

5 t4 v& S5 i$ u& t{:98:}
: i' e1 p+ J- ]+ S3 w8 [2 {联溪系边的?
李清水 发表于 2012-6-13 16:35
0 |! V) B, M5 D# a去联溪罗

5 }" Z$ i9 ~+ k* K$ L东明咩?
Hello 发表于 2012-6-13 16:43
1 j5 J8 v) c; _: I5 c联溪系边的?
) `- s2 Z, W; w) G% G% D
良口还要上
david-liu 发表于 2012-6-13 16:51 7 `0 z4 L0 y$ G  [' G& h
东明咩?
) z" A& U0 T- ?8 Q) U7 `. Z! k! Z5 K( B
良口仲要上
李清水 发表于 2012-6-13 17:12
' W! F' E8 Q7 P% t& J  M良口仲要上
% c8 n0 }+ f0 ?$ h5 ]/ z
哇,咁你近D啵,咁麻烦晒你啦!{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-13 17:16
7 v" k- ^* i" p3 R, g. _* L7 m哇,咁你近D啵,咁麻烦晒你啦!
# G! l# f3 s6 W" I
我没有呀
李清水 发表于 2012-6-13 17:12
6 }7 q5 `( ]8 r" \9 W# q# q良口还要上
3 h" s6 E- T. O
吕田咩?
Hello 发表于 2012-6-13 17:18 0 L* l! J! ~+ s! w! E
吕田咩?
; G5 r+ R" ]; a# L
流溪河林场上去
李清水 发表于 2012-6-13 17:21 / \* i- Z) w6 B7 t! e
流溪河林场上去

; f. x5 F; r. S/ I4 {哦,才路边,仲要入去好远既咩?有公交车到果度磨
前日人哋去摘完,送咗好多俾我,依家冰箱仲有好多。。。
李清水 发表于 2012-6-13 17:18
4 a4 i) `2 M' V' ]) e1 A我没有呀

. @5 U0 U( f: E8 _* |$ v& \{:93:}{:93:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-13 17:25 ) l2 r" U, f6 ?) ?& Y
前日人哋去摘完,送咗好多俾我,依家冰箱仲有好多。。。
* F% [, _' s% o, _0 i
{:76:}& P9 U4 L* Z3 I! h$ y
我好想吃啊,买果D,吾好吃哇~~~
Hello 发表于 2012-6-13 17:27 ( X1 l( u! u7 Z2 l+ ^1 A% a
我好想吃啊,买果D,吾好吃哇~~~
, S& V/ ~: b2 _( @  Z( K
朋友去从化摘噶我果D。。。
+ a* F2 M6 l, q: v( p; ~# m4 X2 |买就唔知了。。。
* E+ R+ K( b! q/ m  Z

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复