楼主:zhucanjian - 

一个现代中学生的日记

Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:13 5 a9 k+ f5 y: {" z5 [
哩段系讲学生,唔系我。。。呵呵。。。
& s# N; q  s* X# J
提醒佢滴去反思。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:15 % r9 J, O4 E3 s2 B7 M8 W
提醒佢滴去反思。
# M8 |. ^" R8 k  r2 x
提醒咗N次。。。
  k) j  e8 t9 P佢唔去反思,我都无办法。。。
2 b+ L! Y) L5 |# V! f4 @4 j
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:16
6 G! Y9 W6 W; c提醒咗N次。。。
, O- T7 y, c& T佢唔去反思,我都无办法。。。

0 a  U7 C$ X' y适当要演讲下,或者发下J烂渣。
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:17 0 h) e( a' H5 Y4 A9 V
适当要演讲下,或者发下J烂渣。

0 A/ F; K2 u3 g. z8 p; G1 V佢麻木噶。。。
& t/ c+ `' F3 s0 ]+ D0 [算了。。。/ u( H$ j  a/ l. i
唔理佢。。。放埋佢一边,或者某日佢会思考。。。哈哈
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:18 # m4 v. E$ x5 `6 }6 W
佢麻木噶。。。+ [) Y" R. v( d# n& P6 _
算了。。。: P; a  ?  C5 Z
唔理佢。。。放埋佢一边,或者某日佢会思考。。。哈哈
0 F/ Q- q, X6 z; J
呵呵,近些日我演讲过后,那些家伙好像怕左我咯。
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:21
9 P: o0 r  |0 D1 D! R+ ^呵呵,近些日我演讲过后,那些家伙好像怕左我咯。
  o( q$ o' b6 O% ~8 g- {) `' c( l
哈哈。。。
  Y; f+ Q  S! k" o就一个。。。5 p- ], ?5 B7 r9 S0 F; `
佢家长都唔理佢噶了。。。
( e, U( D2 h/ w; h越紧佢,佢越得戚。。。
0 i( A9 s" r2 o- {, `, }9 v! Q0 y暂且唔理佢{:193:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:23 $ k2 L/ M$ Z, S7 r7 v1 c) L
哈哈。。。
7 \! v7 ?" m7 z6 {# C- R就一个。。。
0 t0 V# X! w: X1 p# v) {佢家长都唔理佢噶了。。。
- P  M1 ~* e4 s
那些主观太强的人,当然要佢犯下J错,惩罚一下啦。
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:24
# v" y' ~" t8 B那些主观太强的人,当然要佢犯下J错,惩罚一下啦。
' F4 p/ n1 m. Z: V2 K- M+ p
会的。。。
! X0 G1 n& m: H8 i# M7 D等佢自己沉淀下。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:27 1 G/ d$ Z  M. Z6 {& O* Q% ~: r
会的。。。
3 V3 j$ {+ a5 r* y/ d等佢自己沉淀下。。。呵呵
% J9 }6 }1 F" `5 f
我滴又沉淀下,啊
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:27   t+ a, G( B6 b3 U) d2 ^
我滴又沉淀下,啊
' L0 ~3 ?/ g, h, m- ~3 y
CuSO4定系FeSO4?抑或系CaCO3?
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:30 * a& @% U) r8 ~( z5 H7 ]4 b
CuSO4定系FeSO4?抑或系CaCO3?

) }: [5 `9 ~6 \. s& m+ H切,人啊,讲感情的。
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:30 + o2 t& N& i" K9 t
切,人啊,讲感情的。

- ]$ @/ _6 @2 J8 H+ Z& J  r哈哈。。。人体内都有哩D嘢嘅
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:31
9 ?" g  h/ n0 E7 Q2 W7 F2 k; z哈哈。。。人体内都有哩D嘢嘅
* ?7 q; x, t- G# |% n/ r) c  J
{:104:}
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:31
3 t* u" [% n0 v8 K, U
{:153:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:32

) J( _! U3 o$ g, S% }% Z) ^我滴几好。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复