返回列表 发新帖
楼主:Nicole木习习 - 

Near...Far...

Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:01
4 S4 V, l! X0 V唔识。。。. i1 R$ M& G. D% h- u% k$ p$ i
我斋识住鸡翼。。。9 B/ T( C( U8 X) Y
其他。。。一概不知。。。哈哈哈哈哈哈哈哈

7 ~: w9 `8 r$ s9 B" e煮饭识吗?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-5-11 11:05 " y9 e! y: V2 b, N" f" j
煮饭识吗?
9 p& |/ a& ]& ~+ x. Z
饭?
! y2 k4 I% U, U5 W( v咪就洗好米摆落电饭煲。。。) g6 H3 Y0 O7 y* j) N  A- g+ C9 [
挞制咯。。。8 y/ E; k2 P0 ]9 g" W
至于煮得靓唔靓,唔知囖。。。哈哈
李清水 发表于 2012-5-11 10:42 * b: m& S0 ~" G& d' v4 C$ p
甘我屋企的主食系番薯有咩野办法哗
6 K% `6 ]5 g! g! _4 B食番薯,系我地招呼重要亲朋的款待规格

! o5 e7 H% a+ M( ?. |4 K" x8 \{:76:}我同妈妈都中意食番薯
Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:09 - o7 b9 o9 ~" J, {' B
饭?
( p. F- ^, g4 o# X0 Q1 h3 e+ j8 N* V) }咪就洗好米摆落电饭煲。。。
1 a2 q- A0 T! c& }挞制咯。。。
2 M& v( s4 D: _9 \8 z

5 r& C6 V- I0 W你居然吾识煮饭!
# Z! \/ G) v! }" N9 P4 o你叫你老公点放心摆低D细路比你带呀!
李清水 发表于 2012-5-11 11:11
5 y, \/ u3 {8 F% w: J5 ~9 m/ ^
( G, v' k% z$ c+ {你居然吾识煮饭!  m; W  x# V) }' o
你叫你老公点放心摆低D细路比你带呀!

! p; x7 z/ g. y  s  x% n& p; ?依家边个识煮饭噶。。。* D4 R  S) ~, m, V4 R/ v
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:11 ) r$ p  o% f$ _5 u# F0 G
我同妈妈都中意食番薯

2 Z$ a  U! M: y& ~$ u! _7 y- z
& }! V8 p6 R3 m8 z你睇到——果D系我用来招呼D重要亲朋的。
" b* Y8 ^. d% o. X你来的话,我就用芉头招呼你{:176:}
李清水 发表于 2012-5-11 11:14
+ p9 N4 a$ F7 l. T& M5 Z6 n( }你睇到——果D系我用来招呼D重要亲朋的。/ R: j* q( K9 [8 L" Q
你来的话,我就用芉头招呼你
; h- X1 H7 \: H) `8 T2 v! s& ^
{:103:}真是伤心
Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:12 % ?1 h$ W7 m/ A; Z5 l) P1 d" {3 D
依家边个识煮饭噶。。。
) C' H; g$ c; v" F6 z' Z, `

, J- m8 B" Z* j2 d/ n2 k1 E你甘讲野
( e  ?, [1 p2 K7 `+ l8 z! e6 I/ r) ?你叫我情何以堪呀
$ r( F) i' Z! ^1 p) m救命呀——放下,你都下习习煮饭先得!!!
李清水 发表于 2012-5-11 11:17 ) B" ]  a, T4 I8 K/ k

7 h2 _; y# K- z7 ?你甘讲野" M% s9 V1 j. R9 k# m- w) r
你叫我情何以堪呀
2 g% Y8 ~7 _, w0 \7 v3 R% ?
唔可能噶哇。。。
" F9 b  D5 n$ ]+ J# n7 {无时间煮噶哇。。。
* O8 W- f' ^3 W6 |; T9 D哈哈。。。
3 G3 l5 h) |7 Y- I' o( [我妈咪都唔洗我煮噶哇。。。
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:14 4 ~2 e2 m' P# q  q; w3 N/ V
真是伤心
. Z# r5 a% Z0 p9 Z' b, J! [
好啦——见你好似真系伤心甘的款,我加碗白粥你啦!
& e) o6 O3 l. z( F白粥,我地系重要节日先食的——你要珍惜呀!
Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:19 3 U+ T4 E. u, |, F8 m( A6 g3 V
唔可能噶哇。。。. Y8 T, P9 l" i! B3 B
无时间煮噶哇。。。
8 Z$ x% I  A, l2 C6 ~: i哈哈。。。

7 e! i  A7 Z0 b到你做左人地妈咪,你要吾要煮比D仔女食/
李清水 发表于 2012-5-11 11:22 - J( {& G8 ?/ c1 @
到你做左人地妈咪,你要吾要煮比D仔女食/

, t; }( o9 x# v肯定有办法噶。。。
# H& l  m1 z' Z2 r4 }
李清水 发表于 2012-5-11 11:19
. n8 \* E0 n0 i4 `7 E9 {9 B好啦——见你好似真系伤心甘的款,我加碗白粥你啦!
3 s3 ~# h& ^6 @: {- W. x2 a白粥,我地系重要节日先食的——你要珍惜呀!

' Q  D- e: W( _# j{:76:}我喜欢白粥,清清淡炎,甜甘甜甘,幸福的味道

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复