返回列表 发新帖
楼主:Nicole木习习 - 

Near...Far...

Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:01 ! F- E# r6 E$ W2 Z1 v
唔识。。。
4 u5 o+ Z0 |4 u* z: O8 X, ^我斋识住鸡翼。。。* M9 k- r( P& O# _3 Q  v- }
其他。。。一概不知。。。哈哈哈哈哈哈哈哈
2 T7 E& i! S, ~/ o1 Q
煮饭识吗?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-5-11 11:05 - b: C* U4 T8 j, f8 s7 g
煮饭识吗?
7 i. i3 Z5 ^& T9 C" l. b
饭?
4 _/ ~* m0 x. {7 o8 p咪就洗好米摆落电饭煲。。。
- F% Z  B& S5 ]! C挞制咯。。。7 Y; ~; C* M; `/ X1 G2 a
至于煮得靓唔靓,唔知囖。。。哈哈
李清水 发表于 2012-5-11 10:42
# i0 [# ^$ E4 p" P甘我屋企的主食系番薯有咩野办法哗$ ^' R' O# n! G
食番薯,系我地招呼重要亲朋的款待规格
' n( b! [$ D4 w* z5 O$ Y+ K% s# ]
{:76:}我同妈妈都中意食番薯
Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:09 ! r( p4 }- g5 D3 u: Z4 _$ o/ K
饭?
" H2 F7 C8 Z  J- Y& Y: ?8 }咪就洗好米摆落电饭煲。。。# t, J9 `! f0 t/ K% j* q( n
挞制咯。。。
9 y( ^$ i, j+ @0 l- `
( J2 `$ J0 q8 @+ X$ u
你居然吾识煮饭!
3 z2 `/ r2 N6 W; S! _你叫你老公点放心摆低D细路比你带呀!
李清水 发表于 2012-5-11 11:11 , e$ a# Y8 ?4 i6 g& A; B
) z6 M. a5 c2 M: S; z! Q' v& K
你居然吾识煮饭!
+ z4 }0 w% O6 A2 v8 G8 x你叫你老公点放心摆低D细路比你带呀!
5 R3 ]2 W1 x" k
依家边个识煮饭噶。。。/ y5 `3 S: y: x+ n' t& ~
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:11 ) u. }0 }6 O& w2 @2 q" h: u9 F2 E
我同妈妈都中意食番薯

0 ^1 o7 ]- H" m
8 z  ~6 x5 G# ?3 w# ]你睇到——果D系我用来招呼D重要亲朋的。: n, E* Z8 h. L" K1 h
你来的话,我就用芉头招呼你{:176:}
李清水 发表于 2012-5-11 11:14
! i" I% k' O6 `3 W3 y0 J你睇到——果D系我用来招呼D重要亲朋的。0 w/ b' b$ U& d  P9 V% l) ^
你来的话,我就用芉头招呼你

- D$ U% R0 ?, E8 P; P{:103:}真是伤心
Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:12
, u4 Q/ Z# f; M5 j3 c依家边个识煮饭噶。。。

1 [. a8 g' d  s9 T, r! V* ^& U" f0 E4 Q, A! X& `
你甘讲野
8 H0 E  ~: _$ x7 r9 l你叫我情何以堪呀' C+ T: q5 U& k2 L, _
救命呀——放下,你都下习习煮饭先得!!!
李清水 发表于 2012-5-11 11:17 7 {4 z% C! @9 u0 G/ E

6 a6 a( p# d9 }你甘讲野
, D+ ]3 l& Y4 E1 u- v你叫我情何以堪呀
8 G0 M; H6 o6 `0 o8 [; n, f
唔可能噶哇。。。
9 c$ i3 w- C! \$ i2 m- j无时间煮噶哇。。。
, Y: d! g" M# s5 b. d6 _哈哈。。。
" t% \) o. ^  m我妈咪都唔洗我煮噶哇。。。
快乐源自内心 发表于 2012-5-11 11:14
( z4 B. o' {# i- U3 ?$ B$ w+ K- S真是伤心

: w% H9 x: [; R  z好啦——见你好似真系伤心甘的款,我加碗白粥你啦!5 @4 M9 s* S- Z$ J
白粥,我地系重要节日先食的——你要珍惜呀!
Nicole木习习 发表于 2012-5-11 11:19 9 P9 ]$ l# f. G/ y7 k
唔可能噶哇。。。
0 T1 ~  d" z! |8 H, a无时间煮噶哇。。。; G" S* g) ^' }5 o5 g
哈哈。。。
2 L0 g) z2 Z! H
到你做左人地妈咪,你要吾要煮比D仔女食/
李清水 发表于 2012-5-11 11:22 8 a7 D* y' |, K( v0 n* l& r1 U
到你做左人地妈咪,你要吾要煮比D仔女食/

- N! j6 _  ?  y7 @4 @肯定有办法噶。。。% H/ j7 z4 S8 K
李清水 发表于 2012-5-11 11:19
" K$ ]# F: O4 u! g: ?% \好啦——见你好似真系伤心甘的款,我加碗白粥你啦!
$ i0 r9 ]  d4 J* _白粥,我地系重要节日先食的——你要珍惜呀!
; O) ?6 o; z( G, q" a! B2 n$ d
{:76:}我喜欢白粥,清清淡炎,甜甘甜甘,幸福的味道

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复