楼主:甲柺 - 

一碗粥

甲柺 发表于 2013-3-29 10:32
6 [/ w' ~3 C7 l* w& F- e: W) b又冒我份如果裁句阵整碗过来,即刻颁只国际亲善大使奖俾尔

! a4 B: X1 N' b/ i$ I/ z$ I{:99:}山长水远,夜嘛嘛叫我一个女仔千里迢迢送过去,好危险既蛇
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Lee(小妹) 发表于 2013-3-29 21:12
- |) x9 T' x! N. P0 H山长水远,夜嘛嘛叫我一个女仔千里迢迢送过去,好危险既蛇

. V0 W% E9 ~& m1 m8 e# T( S傻啦,最多个奖留到尔下次真系献殷勤再俾蛇,不过国际亲善大使就冒了,从化亲善大使啦。
甲柺 发表于 2013-3-29 22:52 2 D1 `5 H1 J" f6 F2 z
傻啦,最多个奖留到尔下次真系献殷勤再俾蛇,不过国际亲善大使就冒了,从化亲善大使啦。

7 M: l6 ?. t5 D8 u{:154:}甘咪要着靓D去领奖
Lee(小妹) 发表于 2013-3-29 22:55
. N7 ^$ d' }3 }7 U% r& \% Y甘咪要着靓D去领奖
% R; I4 F8 k% \3 ~8 m( x; f$ ]
都无所谓,记得披上袈裟就得了,上神坛......尔明架啦
甲柺 发表于 2013-3-29 22:59
& G: {' [3 s" }; x  g1 C都无所谓,记得披上袈裟就得了,上神坛......尔明架啦

% m5 {( e% Y) B5 s1 n% L' [* E{:157:}唔使咯,唔想甘出众哇
甲柺 发表于 2013-3-29 12:57
' w, @$ B9 c8 p% c5 J裁出便冒办法蛇,咁翻到广东,顶鸣都好d既。不过,句度附近确实有琴渠食,而且好得。。。

* e& m, H8 c/ @1 x* q( }3 ?. d再吃就绝种了!{:176:}
吾知点解,睇到您的竹升面我却谂起以前忙完就到楼下第一面吃的鲜虾云吞面……^v^
放下 发表于 2013-3-30 00:09
5 j0 R0 i7 W2 Q$ y/ q6 Z, W) C吾知点解,睇到您的竹升面我却谂起以前忙完就到楼下第一面吃的鲜虾云吞面……^v^
+ ]+ s/ J, K& A" W
才耐度既?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-3-29 23:16 % o7 F: `" S/ ?5 u( J: |
再吃就绝种了!

! z& x. p2 G9 ?唔会既,有巧多人靠养琴渠来致富既哇
放下 发表于 2013-3-30 00:09 $ ]: q( G; W" `3 [7 [
吾知点解,睇到您的竹升面我却谂起以前忙完就到楼下第一面吃的鲜虾云吞面……^v^

" a! ^* o" a/ |4 T! o系咧?!确实有好多共同点,烟韧弹牙既面、大地鱼河虾籽既汤底,霖起都流口水。
我中意牛腩粉{:164:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-3-29 12:10 ! {7 t! f9 B; T. c4 G! y, k' B
有无甲拐粥?^o^^o^^o^

3 g  Y. E- m1 p* c' J9 {同问{:166:}
{:164:}我又饿咯...............
天天天蓝 发表于 2013-4-12 20:54 5 T3 w, T6 }& `% l& f. B! W
我又饿咯...............

( R; I+ b/ ]& B7 C+ c* _8 X咁未好咯,有饥饿感先有满足感嘛!{:154:}
甲柺 发表于 2013-4-12 23:03 1 W% c$ D0 U7 x) I* v0 ~0 k
咁未好咯,有饥饿感先有满足感嘛!

: S6 u& r# k) z6 c$ X# ~* o有得睇无得食{:193:}/ o$ V; l* V5 v- H/ V$ d
肚更饿咯{:164:}5 _* p3 @6 p. j, _1 L4 _
我决定!
5 o1 N# o+ y; G明天6:30起床煲粥做早餐..........

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复