楼主:快乐源自内心 - 

珍惜生命,远离熬夜

david-liu 发表于 2013-3-23 10:23 & u: h. w& e& O4 I' a2 d' x: ^# o
你一直都冇放低钥匙架啦,菜照买,饭照煮

2 D. C- r2 S; {' ?你都无俾过{:178:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-3-23 10:26
* |7 F  ^  d7 A: D# z早睡早起早回帖!

# Z' h( P6 {* K, Z/ H你现在有得早睡么?半夜唔使奶奶啊
一穷二白 发表于 2013-3-23 10:15 " u; o3 B0 p4 ], T$ `
训多阵先
( y$ x4 B0 i8 p$ y- `8 o  E
现在升左职开心拉,自由啦
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 10:49 ; |: g$ T$ }1 t2 s
你都无俾过
" X  X' s" w$ b! w6 ]3 p
所以你一直都冇放低钥匙咯{:176:}
david-liu 发表于 2013-3-23 11:04
) Y, l$ ?% y2 I2 R2 J. J# O所以你一直都冇放低钥匙咯

9 ?# }6 y% i. `3 E! C$ f' K切……甘我点返去
哟,思想家竟然学人话早训?
云淡风轻 发表于 2013-3-23 11:22 $ }+ P2 L% _. d$ E
哟,思想家竟然学人话早训?
4 R: j- i; T% S- b
{:157:}你就思想家
快乐源自内心 发表于 2013-03-23 11:26:07 0 E& s* q; L9 @- {0 @: n# M6 c
[quote]云淡风轻 发表于 2013-3-23 11:22 [url=forum.php?mod=redirect&go
# t: r/ q# s3 h6 F2 K7 K0 q
你是思想家的祖宗
云淡风轻 发表于 2013-3-23 11:28
# [' u7 @/ y( b8 x8 \) o/ C) K/ c你是思想家的祖宗
: \5 _2 _5 w9 V& B+ R& s; b4 h
{:157:}肥风你想点
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 11:19 9 B6 W; _1 x. P. g
切……甘我点返去
* e" M$ z; a4 `) D1 J- t% X6 ]
新装左门铃
david-liu 发表于 2013-3-23 11:33
" E8 R7 l4 I; V7 @+ \( I新装左门铃
4 W& q% N2 U+ t
按左好多次你都唔开
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 11:30
2 q! w! x6 I' ?1 o2 j) W2 Z肥风你想点

) m6 J, l. X, s4 M; M{:153:}想叫你唔好扮嘢
云淡风轻 发表于 2013-3-23 11:58 ( K" ~' O. D5 v8 ?8 L/ I9 @1 w
想叫你唔好扮嘢

& y% M# Y7 d  E! W: d, R) }+ p6 v{:154:}关你咩事
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 12:00
. @$ f# `0 s& t+ V关你咩事
& s$ n8 n) @$ m1 U7 L+ G* b: z" A
{:165:}睇唔惯你扮嘢咯, p( r$ C. ]; l# B' B9 I
快乐源自内心 发表于 2013-3-23 08:35   D' d; q! h$ G- r& k5 k7 s
你好早训咩?甘早醒左啦?
- ^# T% K3 X0 e1 i' c1 V4 N. `
我成晚都冇瞓。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复