楼主:精靈 - 

【活动图片】2013年第三届从化网友年会

d相将当晚既热闹记录得好完整,随遇随心随行既一晚,thanks!{:104:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
zenglsjx 发表于 2013-2-27 11:04
8 Y, q; I" T* k' @4 F4 c  o坚版,果日你背后都好多靓女啦!转身就有
& H) L; K, g4 i2 ?
{:99:}就是咯!!靓女就响隔壁!可惜没胆上去认识..........{:96:}
今年未去,我唔开心。。。。明年再参加!!
david-liu 发表于 2013-2-24 02:33
4 W6 j( w% u$ a辛苦晒精灵啦,为我哋捕捉、留下每一个精彩镜头,不过以后影相我都唔敢笑咯

1 }& e4 g1 m2 C1 G0 t究竟边位系你啊?{:165:}
{:163:}{:163:}活动好精彩啊!{:76:}5 N2 ]0 \2 n; l8 |
多谢精灵给力的图片{:169:}$ p& ~6 e5 a% o9 A# Y0 i
让未能参加现场的网友也能感同身受{:95:}
& C3 h, D5 q3 A. s. O1 v4 p$ W: I
天天天蓝 发表于 2013-3-1 21:00 7 s6 B5 d1 p( v9 p' V1 ^
究竟边位系你啊?
/ v) [5 B! t1 o& d$ I" ?5 Z
8 ]9 m+ |# A: t  h1 B( U+ C) K
睇完成个视频未啊?你咁聪明一定会知道既
david-liu 发表于 2013-3-1 21:07
& w; U; E3 Z; B, [睇完成个视频未啊?你咁聪明一定会知道既
$ Q0 H* ^) T; y. h# A
喔!0 h0 V0 `' }( n9 B  q
要睇视频先知架
& I, m& |+ a# S9 Z我先欣赏图片喔
1 X# J: ]+ k- |9 x得闲再慢慢估下边个系你哈{:179:}
9 G9 \* C$ C& s6 n- T% D1 m! H或者你直接发张你的玉照比我咯{:166:}9 i' c4 i' j' _4 q) G9 l
费事我估来估去{:185:}
天天天蓝 发表于 2013-3-1 21:14
  P0 c: ]4 y6 G3 b3 V- ]喔!
; L! ]2 _- h8 q9 _0 X9 U要睇视频先知架& ]( t: c# q7 ]: _5 D1 f& @" X
我先欣赏图片喔
7 A; Q' S( w6 B) e% C
{:154:}你估啦
好热闹甘哦{:98:}
{:99:}点解我宜家先见到
G-four 发表于 2013-2-27 13:23; F( Y& S3 W1 ?" s; q! J
嘛嘛地吧个人觉得,两年都罗唔到大奖

0 M$ h1 I. \' ]0 T知足常乐,能参加我也觉得满足了!
可惜,错过时间了{:96:}
有些人我认识的
精靈 发表于 2013-2-24 17:20
) _( Q# w# O+ o% r: C0 Q4 _# B张张都咁好。唔舍得删啊。唔删得噶啦,系唔可以咖。

; g: {. p2 ]* D) C: S. F稳五到钓鱼人张合影的{:153:}
G-four 发表于 2013-2-27 13:23 8 d3 H4 t' a" n) J7 {1 I$ d
嘛嘛地吧个人觉得,两年都罗唔到大奖

8 X# J; z7 W* ?8 |- Y( G- R9 M今年如你所愿拿左个大奖马上有车呀

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复