楼主:快乐源自内心 - 

相思红豆糕

快乐源自内心 发表于 2013-2-21 17:22
, B9 j* u3 x+ _7 a% M4 i9 ~帮你抢

# i& W+ Z- G+ d+ f* H! a- N好,抢到分你一半{:176:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-2-21 22:48 + I/ F+ D& M% o5 i3 t& ^
好,抢到分你一半

5 y( [  k& p; a: S" \' ?; f我会努力的啦
云淡风轻 发表于 2013-2-21 18:56
  n" P* X# p: R你作S啊,到时少一块 你就要赔一托盘糕

3 b8 L% U( \; f你恶人谷出来架{:156:}
云淡风轻 发表于 2013-2-21 18:58 2 m/ X; l! t" T; q; ~( r8 u# k' V
呐呐,我有投资的,肯定我自己分装啦

* n4 x' B4 a$ _{:93:}未见投资
云淡风轻 发表于 2013-2-21 18:59
5 U, n4 R3 w/ S0 M2 `  ]) [4 S5 e# ~硬住面皮都唔俾

/ I5 o/ j- H" @; ?: z7 `{:153:}我怕到时唔记得左带
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-2-21 22:46 : N/ n( g5 r* w+ _
甘要点样先俾啊?
; Z1 o# m% T" u# r: Y3 M
距条颈唔是几好{:182:}我霖距点都唔会俾架啦{:182:}姑寒
快乐源自内心 发表于 2013-2-22 08:43   _2 E3 J1 t' n* v  Q
我怕到时唔记得左带

5 k5 D" P4 l/ n! J- `到时你就知S
快乐源自内心 发表于 2013-2-22 08:42
) y9 x9 T- ?; L. _+ _: ^' s: j你恶人谷出来架
$ O, j* @, N, B1 \# u, b
问你知惊未
快乐源自内心 发表于 2013-2-22 08:43
% F8 I2 d2 ^3 }距条颈唔是几好我霖距点都唔会俾架啦姑寒
4 J; d0 L$ o# @: s
你唔故寒就唔会欠我几年了
快乐源自内心 发表于 2013-2-22 08:42
$ E* d( c/ R, l$ U% Y未见投资
! n6 Z# @% a1 ?% C
今晚投资
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-2-21 22:46 ) w" A& h) E& Z* ~
甘要点样先俾啊?
& C& C" N" u+ I' i1 J* N
无得倾
云淡风轻 发表于 2013-2-22 09:16 7 ~, F' @* o, X7 I
到时你就知S

7 P8 C% a7 u2 h  Z6 k/ K{:178:}我先唔怕你
云淡风轻 发表于 2013-2-22 09:17 * Z: q& g7 B: {6 W) n, e6 y% O( d
问你知惊未
1 S7 ^8 w2 X1 ^, i- m  @7 S
{:179:}你话呢
云淡风轻 发表于 2013-2-22 09:17
9 g" F- i" `: I2 M; J1 l你唔故寒就唔会欠我几年了
, X1 t: ^" _0 @3 F) j
我几时有欠你?欠条有无啊?
云淡风轻 发表于 2013-2-22 09:18
( `- J9 U6 F/ D0 m无得倾

6 f2 K$ F/ d. Q$ ~: B- Q. p打横打竖

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复