呵呵,今日幸运出席朋友既包饺食会! FILE0147.JPG
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
准备开战''''''''''''食 FILE0148.JPG
华哥食得未
钓鱼仔 发表于 2013-2-20 01:36
1 S$ `' U; n! J' ]华哥食得未
, h+ y0 O% |4 q1 A# d* o

) X: ^5 d8 B  \; a: x8 `  }末买返来包既未吃哇!!
元宵我又包左饺子食{:173:}
* D5 I, _. t7 C& q" o$ s周一带左少少比同事分享!
9 `4 u$ U; B! r4 ~5 r- y3 H个个都赞味道好{:104:}只是份量少{:185:}+ e* c8 w4 S( \0 ]; x
个个叫我下次得闲再整多D喔.............
天天天蓝 发表于 2013-2-26 21:07 " q; K- o- V+ p+ O
元宵我又包左饺子食' M4 E+ C. O9 i! N2 P: ]
周一带左少少比同事分享!- h8 u( J; G) x3 g' C* o/ y
个个都赞味道好只是份量少
/ W5 U* _/ Q  R$ s6 J
到时打包来蛇{:164:}
钜华美食 发表于 2013-2-26 21:09
9 L, K  X2 Y' v% w7 J! o到时打包来蛇
! e$ S$ H3 i+ n6 P1 I# s' k! T
不如你出食材!
% @* v9 I2 D+ L& I我过去你度包仲快{:176:}
天天天蓝 发表于 2013-2-26 21:13 % N/ S. _9 g; |4 `* T
不如你出食材!
: d- f9 l. T: G' T+ y  i- Z3 W我过去你度包仲快

/ [+ r6 f; e: C, b8 x; Q! p有见意,甘要几多材料哇!
钜华美食 发表于 2013-2-26 21:17 $ @- |1 r. ^( `9 }9 H2 \0 D
有见意,甘要几多材料哇!
0 ]% L9 O1 F+ a, q
究竟你系有意见呢?) ~0 U- T5 W) m) A, s, P
定系无意见啊??{:159:}
天天天蓝 发表于 2013-2-26 21:21
; H8 W0 r4 m* M究竟你系有意见呢?
: E. m1 e( i& Q9 V3 m3 }* v/ E定系无意见啊??
# B% P# |, L+ p" Z4 z. B9 x% J
冒意见,刚先打错哇{:176:}
- K2 o  P- `( I+ O% f, a! c
钜华美食 发表于 2013-2-26 21:23 4 ?+ O2 J# z' D0 F% U
冒意见,刚先打错哇

3 |) L6 X& `5 ^# |4 u: r: T: p5 ~1 B- h
包饺子系我既特长{:104:}: e, q! q1 P6 e5 r0 C: Y1 ^
我识包N种花纹既饺子哦!' |/ ^& S+ D0 O5 |
你请既厨师都未必有我包既甘靓   嘻嘻!!3 F# u+ L8 T+ z" F, p; G% q
唔单止靓更重要既系好好味喔{:154:}2 S0 D( G/ `4 `% }5 n) b9 ^- w8 ^
食过我包既饺子的亲朋好友都话正啊{:95:}
天天天蓝 发表于 2013-2-26 21:28
" }$ w6 T1 E7 ]( J9 y包饺子系我既特长  A/ I+ H1 g) T' H% F8 H9 k
我识包N种花纹既饺子哦!' h/ f, B3 ?0 j7 Y( ~6 X- y
你请既厨师都未必有我包既甘靓   嘻嘻!!
  L3 I0 Q. p+ n2 T5 t
5 R' I1 B2 t: {  E" W
大只讲冒用哇!吃过先知{:176:}最好打包来试下哆!
钜华美食 发表于 2013-2-26 21:33
; K$ a8 D, L* [6 _$ j4 E大只讲冒用哇!吃过先知最好打包来试下哆!
7 f8 Q$ S  V% ?- }# B7 o0 R
我系增城哇!' ^9 C+ L$ r8 q
等我打包过到去味道都变左咯{:106:}
天天天蓝 发表于 2013-2-27 21:18
& l! d' k  H# y1 W我系增城哇!1 S8 k7 s/ i( e/ E  u
等我打包过到去味道都变左咯
: R8 c' J: u1 t4 o
{:164:},原来冒计聊{:106:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复