楼主:天天天蓝 - 

晒晒母亲酿造的美酒

快乐源自内心 发表于 2013-1-18 08:42 : a# w7 [2 m  c% e! z2 {' b0 y, R
甘识整野食的

6 o6 S. i' d# M; W& y( z6 `) p系啊!
8 b# o% S- }5 S  O+ B, p我妈酿造的糯米甜酒是俺的最爱{:104:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
多少啊多少 发表于 2013-1-18 08:53 2 x4 M5 g' @. n% u$ G( L
呵呵。。。一睇就知好酒,好手势啊。
; a/ ]1 L. o% y4 ^" R1 A
超好饮!, k8 W/ v9 R. L9 p( q5 \
有钱都买唔到甘纯正既靓黄酒哈{:173:}
david-liu 发表于 2013-1-18 10:09 " g4 E5 o- V; u0 z( G) m
我醉了

0 u' `+ [' w  k( s' V6 `正系睇睇你就醉咯?{:176:}
天天天蓝 发表于 2013-1-18 17:53 7 K8 P) n7 q" @- z% \( i6 B
超好饮!  b( @+ ~" C: ^8 i/ Y
有钱都买唔到甘纯正既靓黄酒哈

7 K4 p% D" Y$ o9 R2 d' e& n呵呵。。我又叫我妈整D比我。。。我都系客家人来的。
呵呵,我都识整,我本地人叫甜洒{:176:}
天天天蓝 发表于 2013-1-18 17:48 6 x, F# X3 ]$ V$ o5 r, j
来来来大家一齐来
8 u. x' ^% U) c1 Z  U6 ~
{:76:}想几时来饮啊..
天天天蓝 发表于 2013-1-18 17:51
* e# R$ [) A: Z系啊!
( [2 m4 b( i  X9 m  m1 _0 c) |: p7 \我妈酿造的糯米甜酒是俺的最爱
% p/ s/ |8 O/ A! Q6 _
俺又最爱{:164:}
多少啊多少 发表于 2013-1-18 20:28 9 k' G5 i& n. j: {
呵呵。。我又叫我妈整D比我。。。我都系客家人来的。
) {1 U2 J( G8 b5 k6 o
{:169:}{:158:}
钜华美食 发表于 2013-1-18 21:13
3 \2 f2 X3 `! P9 w3 f7 W1 i呵呵,我都识整,我本地人叫甜洒

0 ~8 I/ Z' p# x  P% x甘你整D来比试下* m3 m  F  {  C' z( y# h
睇下有无我阿妈整既甘好饮{:166:}
茶茶 发表于 2013-1-19 07:44 + p- T3 `- _' o. Q- y
想几时来饮啊..
6 W$ p1 h' M7 Z1 c4 r
华哥话距识整哗!
5 R% |; W( b& p/ J; f7 t* d! l8 Z# V( S就近叫距整D比你饮下咯{:82:}
快乐源自内心 发表于 2013-1-20 08:48 5 k: M4 ^9 I* E; Z" Q# Q7 v
俺又最爱

& G7 _& L3 g* ^0 \5 P! w: n同爱同家哈!{:173:}
天天天蓝 发表于 2013-1-21 18:05
0 F. ?. C( [2 T& S( y8 [甘你整D来比试下; S- D# i* E5 ^; w7 W( G# H
睇下有无我阿妈整既甘好饮

3 k% ?  ~4 Z/ f# i甘您买米,同酒饼先啦{:179:}
钜华美食 发表于 2013-1-21 18:28
* ^' w8 S) P7 D) B甘您买米,同酒饼先啦

" _4 M. ^0 H* s0 m- x1 t无问题!
/ ~$ ]2 ^1 w1 b甘你带埋你的腊味一齐过来交换哈{:166:}
天天天蓝 发表于 2013-1-21 18:37
3 l) U) Z' |: Y4 Q, s! c% I- U, J无问题!
  N- }$ _% ~+ _) k8 X+ w甘你带埋你的腊味一齐过来交换哈
$ u( c- N8 ?2 d% o) w2 f# C5 J
呵呵,好哇{:179:}求地址
钜华美食 发表于 2013-1-21 18:39
! i- Y- g: Q2 K* E呵呵,好哇求地址

3 d; U8 ^& b! F' }- T$ |系咪真系来既先{:176:}+ q9 D7 \# q) M) E3 F* C& b! M3 i
过来增城叫小妹带你就得咯{:172:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复