返回列表 发新帖
楼主:神采飞扬~华哥 - 

昨日比老板娘捉去充军

波仔 发表于 2012-12-13 21:37 7 W( X1 m, Q2 x
辛苦罗!华哥
7 {( Y5 r! d1 M
哈哈,一条埃及引来好多钓鱼队地朋友和/
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
caohhh 发表于 2012-12-13 21:37
9 {. y. d! U. R$ }. y2 G- M1 F+ }4 F华哥,你米玩我啦!开住小车来做乞丐??

+ m! T( l+ a7 ^& R3 r( U借来开哇,冒笑我啦/
钜华美食 发表于 2012-12-13 21:19   c: Q0 j* I# }2 S
唔用您料,走您门口过冷饭菜汁都唔比碗吃

. [1 L  c" {; x边有甘既事哇。。。如果见到华哥你,肯定拉你入来食饭既蛇。。{:182:}
临海看雪 发表于 2012-12-13 22:11 1 F5 ]" a6 u* K" R8 }9 I
边有甘既事哇。。。如果见到华哥你,肯定拉你入来食饭既蛇。。
8 F0 U. k- \+ T; C6 c1 b
好我餐餐要吃饭时走您门口过/
钜华美食 发表于 2012-12-13 22:15 & d3 @; }' m1 D' R
好我餐餐要吃饭时走您门口过/

8 N% i4 e7 x7 C; g{:176:}你埋行咯。。。反正你唔知我屋企系边。。。哈
临海看雪 发表于 2012-12-13 22:54   K4 H" K8 g+ ?: p3 r
你埋行咯。。。反正你唔知我屋企系边。。。哈

9 e9 u3 G5 Q' ^: i5 f! ?* S{:159:}点解您甘讲野哇
钜华美食 发表于 2012-12-15 18:36 # R  U7 D' f( i2 n
点解您甘讲野哇
2 J: w0 Y: k3 r; P: T' f
{:157:}讲错野了?
临海看雪 发表于 2012-12-15 19:15
0 j( k; Q' x) [' W+ u8 U讲错野了?

$ M2 g* [$ d& X/ B$ h{:166:}唔好意思,我语气太重啦/
钜华美食 发表于 2012-12-15 19:24 ) I  f& f2 }7 I
唔好意思,我语气太重啦/

' K* T0 m9 @" F  E{:183:}吓我一跳,我以为无意间讲错野,得罪华哥了。。嘻嘻
临海看雪 发表于 2012-12-15 19:32
. c( D5 m: _* K9 N! q0 E吓我一跳,我以为无意间讲错野,得罪华哥了。。嘻嘻
1 m) W8 F* q' A9 x: q4 ]
{:176:}
哈哈,甘有型的。{:98:}
zhucanjian 发表于 2012-12-16 18:03 . n" W0 m0 b0 A" e! X* C6 t
哈哈,甘有型的。

% \, X2 O* e( N% ~比人捉去充军,甘都算有型咩{:157:}
钜华美食 发表于 2012-12-16 19:17 - p: E& O1 X, F& ?5 P# y
比人捉去充军,甘都算有型咩

( x/ V5 T( f6 O, b8 v+ P生活多面体
zhucanjian 发表于 2012-12-16 19:29
& O* f6 W  M' K  D  M" @7 @  ^% ?4 k生活多面体

! Y2 G4 T, @% v& {) y吃得咸鱼,,,,,,,,,,,,,{:165:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复