楼主:神采飞扬~华哥 - 

昨日比老板娘捉去充军

临海看雪 发表于 2012-12-13 20:46 / m0 Q0 T4 [* d( X) B4 g
客串卖鱼佬咩?。。。
# i4 g! M+ {5 b( w2 x6 w
唔是哇,十几年前我己经响果度卖鱼,不过衣家少帮手,昨日比人提正,又唔减走,怕冒饭食哇/{:96:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钜华美食 发表于 2012-12-13 20:51 : g% }! t3 K) A, u$ b4 h
唔是哇,十几年前我己经响果度卖鱼,不过衣家少帮手,昨日比人提正,又唔减走,怕冒饭食哇/

6 ?# f( F" G- r& ^7 C{:176:}噢噢。。。原来系甘
临海看雪 发表于 2012-12-13 20:57 5 x. P6 ]8 ^+ k! ?
噢噢。。。原来系甘
9 R# c. \. }* R
冒计哇,您唔比饭我吃,唔去做唔通去乞讨咩/
钜华美食 发表于 2012-12-13 21:05
. h3 Q! N* Y" G  q' D5 ]冒计哇,您唔比饭我吃,唔去做唔通去乞讨咩/
. k+ g/ Y2 D! n! _
{:165:}{:183:}
钜华美食 发表于 2012-12-13 20:47
+ ]( u$ p. s# {) m9 v都几多哇,不过是十八年前果地靓女多哆

5 {6 g$ i" s4 O  R& w$ l4 \" B" U{:176:}师奶都好大魅力姑哇
Lee(小妹) 发表于 2012-12-13 21:13 $ Z! W8 l/ Z+ O. S( i3 [
师奶都好大魅力姑哇
2 U" s1 F9 i# z7 O- Q5 G7 }, ~! O
都是既魅力,钱哇{:164:}
临海看雪 发表于 2012-12-13 21:12

- T: a! K" Y' I; V# ~% p唔用您料,走您门口过冷饭菜汁都唔比碗吃{:176:}
钜华美食 发表于 2012-12-13 20:47
" M  u7 M5 S8 {* h( S都几多哇,不过是十八年前果地靓女多哆

9 o" g. p% W  T哈哈,华哥够风趣哦!
钜华美食 发表于 2012-12-13 21:17
. c' A$ z3 Q: _7 i/ x! [: [& u都是既魅力,钱哇
+ @: _1 }/ R  H
{:153:}就是要稳距地滴钱哇
caohhh 发表于 2012-12-13 21:19
: f/ k9 o3 @- G4 g3 ^" Q哈哈,华哥够风趣哦!

! c1 Q- [! b3 k& H0 b5 r老兄,我做到想哭您仲话我风趣,您自己料啦{:186:}
Lee(小妹) 发表于 2012-12-13 21:21 ; N7 |; r9 T' b2 D
就是要稳距地滴钱哇

! y* T+ q6 f$ p$ j" k: m哈哈您又知{:160:}
钜华美食 发表于 2012-12-13 21:23
% p/ \5 M5 N4 N1 p老兄,我做到想哭您仲话我风趣,您自己料啦

) L2 F- c( Q" X4 p呢D叫苦中作乐哇{:153:}
caohhh 发表于 2012-12-13 21:27 % D# N8 @( T! `! e" \& ?( M
呢D叫苦中作乐哇
) s% k7 ?+ c6 |# T
衣地叫苦中叫化,我做乞丐要米哗/{:176:}
钜华美食 发表于 2012-12-13 21:30 8 f* \% G8 l7 ~' `- ^3 V
衣地叫苦中叫化,我做乞丐要米哗/
5 V+ e3 O1 ~- H: `, M- i

% t" p# _. G8 S1 R; b) a( ^$ _7 K3 @# F华哥,你米玩我啦!开住小车来做乞丐??
辛苦罗!华哥

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复