楼主:神采飞扬~华哥 - 

神采既小聚

慧在咫尺 发表于 2012-12-5 15:57
, L) t) E: I0 A唔系哇。

' H5 t' V* s8 D: |1 {/ N{:99:}

呢个唔是尔咩??

呢个唔是尔咩??
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓痴 发表于 2012-12-5 16:10
* q4 a: E/ x' p" G
{:99:}
钓痴 发表于 2012-12-5 15:16
* W3 U7 F% b. p) N. n' k钓鱼咯!你去磨蛇

1 N+ \; R6 }/ q; q+ A3 R{:157:}我唔 晓哥。尔钓到叫我过去罗{:164:}
钓痴 发表于 2012-12-5 15:16 2 h$ k$ z  T2 b- s' B3 y
钓鱼咯!你去磨蛇

, C# \2 A/ g; u0 C我去,鱼获我的,{:176:}
钓痴 发表于 2012-12-5 15:17
: ]6 {3 B4 r# p5 x; `" c4 g果日是做左三陪!!

- m8 i( L. F; I+ a8 ^# r{:176:}
快乐源自内心 发表于 2012-12-5 14:49
/ x& r6 T  j2 r4 {你点解唔叫你老板娘车进我过去的,我仲以为你唔去了

! `5 N; I8 Y) P{:183:}事先同你讲好的啦,无车,大把人可以去接你的啦,只要你愿意!
钓痴 发表于 2012-12-5 16:10

8 d2 K9 r  J: A4 Q9 I{:176:}
小小凝希 发表于 2012-12-5 22:10
; m8 ^1 }9 b* P$ `事先同你讲好的啦,无车,大把人可以去接你的啦,只要你愿意!
2 @; T, H: n+ z: P& Q4 {1 \; X, V
{:98:}我知错了,以后答应你冷雨夜都去{:78:}
快乐源自内心 发表于 2012-12-6 07:56
  h$ r% K0 S6 A3 c' a7 [我知错了,以后答应你冷雨夜都去
0 z, a4 L. D: ~( @) w9 \& g
{:98:}
清水豆豆 发表于 2012-12-04 22:45:07 " L! n1 F  M+ `5 j6 o
{:164:},,,朱老师做乜企住吃的,减紧肥咩{:153:}
( l8 |! s  F" s& R) O. ?& Z# w
朱老师话企响度会吃多的
好才果晚我迟到好过无到,华哥的烤鱼考考味
Lee(小妹) 发表于 2012-12-5 20:41 : U% V2 F" b, t6 t2 t# [% o
我唔 晓哥。尔钓到叫我过去罗

4 b# V" _! f0 \& }- s/ C8 Y{:153:}一齐去!又鱼就你罗!唔是就我自己罗翻!!
小小凝希 发表于 2012-12-5 22:03
( B" U: [% n, C# a
{:99:}尔D仔同情心都无噶!!
小小凝希 发表于 2012-12-5 22:02 & V7 ]& h" R) o! \
我去,鱼获我的,
& C, C. |" k# t0 \" L5 d
{:153:}尔同小妹相量吓睇吓边个要咯!!不过呢个星期都是无时间去钓鱼!!仲要是唔知道几时先有时间去!!{:186:}
慧在咫尺 发表于 2012-12-5 16:24

; ~0 k! l! B# F0 |2 s+ A{:185:}真唔是??

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复