楼主:神采飞扬~华哥 - 

来自,,,,河东中学,,,既悔改书

FILE0125.JPG 最后值得表杨既语文老师,手把手既教学作风,值得学习,其实河东中学仲有好多好多值既表扬老师同学生{:163:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
让华哥受委屈了。哈哈。{:157:}
zhucanjian 发表于 2012-11-30 02:15
6 W; D/ G( m% d6 h+ a让华哥受委屈了。哈哈。
8 P& C8 W# a* O
朱老师辛苦晒,河东中学既未来全靠你们老师既团队,祖国既未来也靠您们园丁精神,多谢您最次多谢
钜华美食 发表于 2012-11-30 03:33
  j- M0 y) P( O9 h0 w/ r朱老师辛苦晒,河东中学既未来全靠你们老师既团队,祖国既未来也靠您们园丁精神,多谢您最次多谢

# ]6 @; M# N; R& H完满解决,系唔系得到你想要既结果.点解唔写写你自己既光荣辉煌史?俾大家分享一下都唔错怕.
钜华美食 发表于 2012-11-30 03:33 " Q! _! ^7 T' b2 j
朱老师辛苦晒,河东中学既未来全靠你们老师既团队,祖国既未来也靠您们园丁精神,多谢您最次多谢

8 E) _7 t+ S! e6 _% r& V哈哈,其实做好自己就够,其它都是顺便的.太刻意有太多的压力.何必呢.
{:106:}现在的学生D字写成不知道点讲咯!好象果D文盲噶人差唔多!我自己D字写唔好,点知道依家D学生仲差!!!
LILIG 发表于 2012-11-30 06:28 ) A  h6 f! x; j6 j6 @* P
完满解决,系唔系得到你想要既结果.点解唔写写你自己既光荣辉煌史?俾大家分享一下都唔错怕.

1 D8 H. t/ f8 h5 `" A我发觉您好钟意搞事咯{:176:}
zhucanjian 发表于 2012-11-30 09:34
$ [3 ?+ k9 ]" u- N: P$ B哈哈,其实做好自己就够,其它都是顺便的.太刻意有太多的压力.何必呢.
, K! d( p9 ^6 P8 U
谢谢您朱老师
钓痴 发表于 2012-11-30 14:43 , l$ K$ ^7 Q0 [" D+ O+ @- x
现在的学生D字写成不知道点讲咯!好象果D文盲噶人差唔多!我自己D字写唔好,点知道依家D学生仲差!! ...
. O) D2 U2 e" D6 \9 v3 G
{:159:}
钜华美食 发表于 2012-11-30 15:48
# F( N( I7 M" ~2 g# ]0 {4 f  `" s
怕啊!光荣辉煌史,等大家向你学习学习都好啊!我知道少少,不如等我来讲吓哩.
钜华美食 发表于 2012-11-30 01:17
; L! b( S% F! B5 a- }) N( ~3 e衣地算密牛,连太公都唔识都有小心及及啦
; S' j% G) t7 O2 M/ l8 g
{:153:}河东中学教D学生可以下喔
Lee(小妹) 发表于 2012-11-30 20:09
3 K2 _+ o, c- Z) q2 }+ P1 x河东中学教D学生可以下喔

' C/ {; i; G" @& Q  c9 A可以密{:159:}
钜华美食 发表于 2012-11-30 20:13
" v& b5 b6 e) u% `6 r# D5 T4 K可以密

. {5 F$ D9 I, {3 T2 r  P教出甘多‘人才’{:182:}{:195:}
Lee(小妹) 发表于 2012-11-30 20:19 - v! O! S! p, L
教出甘多‘人才’
' [2 R1 S' z4 O9 A# M( M3 |
您怕咩{:182:}
D字真系中学生写嘅?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复