楼主:david-liu - 

以前煮俾老细吃既“咸蛋超人”

李清水 发表于 2012-6-12 22:33 & B, M6 b5 }, ~) P" N
咸蛋肉饼——爱钟意呀

4 P1 z0 }6 C% ]9 e/ ^* c8 o自己煮俾可人吃啦,最多我唔收你学费啦
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2012-6-12 22:24 5 Y+ C5 T3 R/ i- \' W; s$ t
I等U,不过你要提前讲架

# I( k& @: w, d' J  t好。。。太感动鸟。。。到时微博 咸蛋超人。。。哈哈
david-liu 发表于 2012-6-12 22:32 ) ?* T% ~0 L5 Z( |' ?: ]
三百大洋有交易

) S( u) f+ z! E; K4 s, ?! w" w{:190:}还我三百大洋{:186:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 22:34 + K: }* E8 I* {3 S
好。。。太感动鸟。。。到时微博 咸蛋超人。。。哈哈

9 }4 l3 k) v( k( G% k$ I% P1 t1 Q唔使感动,鬼叫我老细崇拜你咩
david-liu 发表于 2012-6-12 22:34
4 f& J& l; d, Q- l3 V8 N自己煮俾可人吃啦,最多我唔收你学费啦
. J" C& T! Z* a
可人吾钟意食蛋哗{:185:}
一穷二白 发表于 2012-6-12 22:34 ) g- e: z1 e: U; J# S% G
还我三百大洋
0 ?) |* y3 c* Q' P* z
膝头哥行上就系
李清水 发表于 2012-6-12 22:36 % {2 ^& @: n+ l& q# ]
可人吾钟意食蛋哗
# a% Z% v7 \. o) a
{:106:}距食肉饼你食蛋味得咯
david-liu 发表于 2012-6-12 22:36 - K7 n, v+ f" M  X( H: z1 K
唔使感动,鬼叫我老细崇拜你咩

0 ~' D5 {) z6 A# `1 n2 v9 B6 i佢几时崇拜我了呀?姐没见过佢哇。。。我崇拜佢先啱。。。哇咔咔
david-liu 发表于 2012-6-12 22:37 % a$ S: K2 g7 K
膝头哥行上就系

( E4 C2 c7 @5 H2 P" Y; _; S
david-liu 发表于 2012-6-12 22:38 ) Y& R3 j# U" E4 `, k# |& _# F7 r
距食肉饼你食蛋味得咯

; K; f0 T8 B+ N0 h2 ~4 D爱多吾钟意蛋哗& p  r! i4 o, a5 }1 p* O5 `
创意无限!
小小凝希 发表于 2012-6-12 22:57
' l* G8 d# Y& P创意无限!

& a0 r8 I* {5 j% d花少少心思,就可以令距吃多碗饭,值得!
{:176:}
& E8 |3 C9 w, t/ N9 i这道菜好Q啊,不过吾知味道如何呢,哈哈
{:153:}我知你地讲咸蛋超人系咩啦{:153:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 08:22
0 N. S. v4 n7 x+ J' Z& Y我知你地讲咸蛋超人系咩啦

% [( o" D1 w  i# B) I9 O后知后觉,虽然晚D,不过都算用心{:153:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复