威+美食+妈咪爱心炖汤

) e- D8 G$ Q  @( u& E/ s$ Q$ C" K7 w! v; p) o
/ T  }9 Y' T9 ]% G; f/ r: t3 R4 g
( W" E3 ]9 T. e. v. O- C今日同叶生去威了又& d0 |4 }2 W. |2 F$ |
意粉
* ]" S% u6 r4 Jsalad
# _+ W' W0 m" X: s* ^pizza
7 [7 j# f5 l8 K- _我最爱嘅鸡翼+ p5 c: Z0 l$ t& C" b
西柠cheese cake
& [* H; |1 U* i; j. u1 J: T, |/ }好好好满足啊+ P" r& M2 y1 w8 B
认识到新朋友
9 L2 E( g& l. `% q3 R9 f巧嗨森哇: D! `+ u8 g* s8 l
6 X0 t% g: q  r* @
然后1 f9 O1 D- a, y/ H
下午下午茶仲叫咗热朱古力. M+ T+ M5 [( U0 q, e) G
鸡块,薯条! J: i2 Z5 d1 _7 j/ k; s) L/ [% Y
# |6 G( a0 j) h0 L( V. X
翻到屋企,
( D6 ?1 G# [8 o9 V6 \  b妈咪腐竹焖排骨
9 s+ W$ s- r6 V5 p9 L+ r2 ]仲整咗粽添
6 h+ K$ Q/ _8 p0 k, J) m" X
  k8 q! o6 N% o4 Y% u- D' H! j( G我好饱
4 O9 b: p2 l9 W4 I" q5 b1 E帮衬咗妈咪半碗饭
1 l6 w7 b$ @$ q, E/ g哈哈/ @* V: A% j1 e1 \- `# B  m

9 [( @( k  }0 h* P等阵妈咪又高丽参炖鸡
- \0 u5 J$ U( C/ ^! @- H至于图,等阵补哈
, z# K" ^" e! ?& T# d! ^姐先去饮汤
: V) G0 a1 l9 ?5 g" [9 r+ c1 S0 H1 S  {3 b
姐补图补图黎鸟) f- v- V1 G  X6 O; N& u3 J' g  q
& o, W- o" ?, D2 E7 C: g6 D9 T+ W6 }, S; s- }0 |- K. t# q
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
都是我的至爱哦!
你D公仔点加上去的,用光影啊?
做女仔真系好
心自飘零 发表于 2012-6-3 22:34
. ~: T, ]  H* R' |你D公仔点加上去的,用光影啊?
. V, g8 S, h3 b, n& m* ]& d
美图哦。。。呵呵
小小凝希 发表于 2012-6-3 22:33
- a$ K8 \' c7 [! O% H都是我的至爱哦!
6 S  I5 |8 H: e# H  F* p% s  m) L
{:76:}{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-3 22:36
0 l( B7 C, E4 U
{:104:}
david-liu 发表于 2012-6-3 22:34
" F) Y8 n5 s! v/ T做女仔真系好
, z) L# q# A& B& v- Z
{:154:}好好味。。。你以后整俾你老细食
小小凝希 发表于 2012-6-3 22:37
( B" g) x9 F- W* D* s4 W
个pizza都好正。。。哈哈。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-3 22:37
+ ^* v  c$ y& l/ ]" _! S0 i$ Z好好味。。。你以后整俾你老细食

+ r9 F- R: D% L0 f3 f: L- X有D未学识哇,不如你请我去试下,等我学识左煮埋俾你吃蛇!
Nicole木习习 发表于 2012-6-3 22:39 2 V% i# c8 S6 Y/ n& m
个pizza都好正。。。哈哈。。。
# ~& B% r  z) K2 H( r3 y3 z3 J$ X: ^
pizza我下次去学!
小小凝希 发表于 2012-6-3 22:42
  I( q/ u1 _# f, c2 p- Q, Upizza我下次去学!
0 k& j5 A( I1 k  ~2 n. o% x
整薄皮噶啦。。。好味好多噶。。。呵呵
david-liu 发表于 2012-6-3 22:40
7 g' s8 q6 w6 Y5 |' X有D未学识哇,不如你请我去试下,等我学识左煮埋俾你吃蛇!
$ \. m$ V  y1 q8 j
我都唔识。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-6-3 22:46
; I+ f9 P( d) o+ a6 l我都唔识。。。呵呵

5 R, D4 e- T' S0 G" m你唔识无所谓,你请我吃过就得架喇!{:153:}
david-liu 发表于 2012-6-3 22:51 " S$ g. g' E; l0 q  [
你唔识无所谓,你请我吃过就得架喇!
& m( B( e. r( h. g0 R* f" z& m
哈哈。。。有机会滴。。。
' c/ M- u1 L/ N' \7 b你点忍心我请呢。。。哈哈

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复