便嘢卯好嘢。。。

哎,话咗便嘢卯好嘢噶了。。。* A: K  [! j# T* z5 m
琴日就近,系附近嘅一件韩国饭馆食lunch,
# f9 r6 L% F$ i; V+ K' r点咗泡菜饼,辣牛肉汤,炒年糕,and so on 4 f& m4 T$ p6 q& s( N
一上D小食,
& p2 G. S0 o' Y  x- y/ \% n5 t海带同雪耳。。。: k! p- R; O# _( Z3 F) x3 t8 K' E
OMg!竟然系雪耳,7 J* a- C  j, ?- V' o. T# B: T
晕咗N次。。。% n. q% |8 b6 K- j- G" i
然后我话,点解无泡菜噶?
+ J* a6 O" \$ O个服务员话,泡菜?
( I2 Z, W" k+ T1 F! P要加钱,1 W4 X6 q0 J& P, U5 E
我话,咁加钱啦,麻烦摞D泡菜黎。。。
% T% T5 P7 t: U: n当我见到碟泡菜嘅时候
* o& v/ Q# c7 i" D- p$ j8 ]直觉话我知,唔好食" U$ T# l( Q: I9 |
一试,酸到。。。8 r8 c+ \# |" T9 ?/ m7 v3 q' y$ ~
哎。。。
2 v8 F. ^* J( a8 K3 p9 |  ?( T然后我哋谂,D泡菜饼都唔慌好食了
! U" j$ s- r3 y太失望
+ K# i0 L. t5 V+ z5 H! M: j( V7 I9 {但我依然摄咗下我觉得会玷污我手机嘅泡菜饼。。。8 g# ]! L9 I. P) Q8 Z
上图* I+ w! }( Z3 p
20120528652.jpg " \6 ~+ O. o! T) c

; P3 n2 H* b, V, p我相信,你哋见到之后,: Q- O- {2 E( z" p
都觉得好disgusting咯。。。
& {  {2 i2 O  c+ N& k; K, A以后都唔去  |6 c3 S  L/ n+ V8 s
- L/ G4 ^% @/ `& `
仲食咗我哋张几红嘢。。。
+ u6 W% A6 L. X( }: R( y% r严重BS下!
5 E1 ?8 A+ M9 ]5 J& q& J
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
尼挞乜嘢黎架?{:176:}
你上当了!{:153:}
五系机场路附近个间噶~~~{:157:}
( d( ]8 V8 W4 J3 t0 b( y+ `% }8 y9 `- ]0 O
O(∩_∩)O哈哈~你呢个魔女终于都是自己走左去吃泡菜饼; `: y' h* g, n9 ~" o5 M) Q
你去左边间吃呀?+ n2 ~- |# Q1 u0 z. s0 O8 L
天河城七楼应该有间韩国料理
# p8 v/ O0 x# L1 z% y, d曾经同朋友去试过8 N8 z0 r4 l: `! e6 |* t0 w
但没有点泡菜饼不知好不好吃
1 a! O1 ^. b$ k* D0 s6 g4 b/ n1 a下次一于去试下同你!
9 ~2 [6 ~  H+ d* K' c
sam1001 发表于 2012-5-29 15:31 & m: \9 o7 k& W/ x: x" `/ O. ~
五系机场路附近个间噶~~~
& s3 t& ]6 e7 R0 l  C8 d* k7 H9 u
太远了,无去远景路。。。后悔莫及。。。
放下 发表于 2012-5-29 16:24 2 u0 q0 y  D1 M/ p8 B' W
O(∩_∩)O哈哈~你呢个魔女终于都是自己走左去吃泡菜饼
# R3 S0 `+ _9 s你去左边间吃呀?& ^2 @& p( m" L2 F( p
天河城七楼应该有间韩国料理
$ w- n2 v4 q. a. o6 u# T( A! G
试过了。。。
4 Y. B. ^1 r: V5 R我系其他店食都好好味。。。
7 w& E9 R- k3 \我琴日就系暨大附近嘛,谂住就近。。。, I7 |$ [. y4 h
哎。。。
* `. W1 r& K9 v" }5 B- ~点知就出事了。。。{:156:}{:156:}
小小凝希 发表于 2012-5-29 15:18
9 N. y; M, I" z+ u( V- t6 u你上当了!
2 e5 l( C! e4 S6 q* x
呜呜。。。
) h( u. P/ I- N4 G9 }下次都唔好贪方便。。。
; @& w+ b! e$ y& h0 ~要对得住自己个胃
david-liu 发表于 2012-5-29 15:11
+ d, [4 H( J$ y' g8 a$ |尼挞乜嘢黎架?
" B/ C9 ?: y# ]
{:96:}{:96:}{:96:}
# H* o1 M9 v& o% |* i; i我妈咪都整得好过佢。。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-29 16:49
4 m% c; I0 d+ E5 J1 g: ^8 t3 N我妈咪都整得好过佢。。。
) M1 r: ]6 U4 L7 U6 `
哈哈,好亏啊
david-liu 发表于 2012-5-29 17:10
5 W& R: r5 b0 T  ]/ `哈哈,好亏啊

) s- K. O- K" W: S3 t. j算鸟。。。
5 w& e2 @' n4 v+ T+ t当跌咗百几蚊啦。。。- P8 Q" J! A2 y' L: e
哈哈。。。- x$ P% g7 M4 P/ J0 Y! M
以后都唔去了。。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-29 17:13 . U9 [7 d# _$ q& [& i
算鸟。。。9 h6 c! T9 {: ]/ d5 K, R& W# A  G
当跌咗百几蚊啦。。。
4 X, M, b1 J$ P$ m) r8 q* O哈哈。。。
$ M. B' P4 M8 o5 i0 p
{:157:}真有米,我一个月的伙食啦,
钓鱼仔 发表于 2012-5-29 18:10
9 p9 `9 e# y5 ^; B  X% Y真有米,我一个月的伙食啦,
! F, ?& E- x& F# {
。。。. l! v. L  f5 q- k3 F4 H  B5 A' @
但无好嘢。。。2 r& y2 F$ X/ P
失望咯。。。0 h. o& Q+ ~7 o% V* @
好饿啊我依家。。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-29 18:11 ! e, c/ Y$ O1 K1 s8 N9 p
。。。9 ~6 h! q' x, c- i5 \
但无好嘢。。。0 T3 S; t8 r) K# I
失望咯。。。
7 B! k8 l: T9 }
过来我请你食水果大餐,仲有两只火龙果同一盒是多啤梨。。。。。。
钓鱼仔 发表于 2012-5-29 18:14 - S9 E% Z1 T; f' B7 D
过来我请你食水果大餐,仲有两只火龙果同一盒是多啤梨。。。。。。

0 _7 K+ [+ a' X7 m" X$ ?3 s哇。。。大爱strawberry。。。{:76:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复