楼主:zhucanjian - 

一个现代中学生的日记

Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:13 2 h+ }% O4 y! [( l
哩段系讲学生,唔系我。。。呵呵。。。
/ S) N  f+ _$ F3 g
提醒佢滴去反思。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:15
7 D$ V, E: `. h! P1 l提醒佢滴去反思。

/ I( W1 j% ?2 Q9 v" K提醒咗N次。。。4 T5 `; q: m8 ^0 A- B' V
佢唔去反思,我都无办法。。。2 i% u; \8 O! t7 ]- V/ G
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:16
, {' z9 j3 A* C3 z  T% O: o提醒咗N次。。。% B. Q  M7 N# N
佢唔去反思,我都无办法。。。

, I% ^6 P/ N3 `" k/ u( _4 w适当要演讲下,或者发下J烂渣。
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:17 4 \5 K1 q" g8 s, x  C' B
适当要演讲下,或者发下J烂渣。

7 o3 b1 @7 ?; i1 ?- ]& `/ Q' w佢麻木噶。。。
. a- S1 g/ J) Q" ~) ^算了。。。
  N  Q1 E7 h8 P$ h唔理佢。。。放埋佢一边,或者某日佢会思考。。。哈哈
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:18
7 I# G4 w$ x) ^' {( R$ ~* b4 @: J佢麻木噶。。。5 g; l6 I9 ~2 Q% [( l
算了。。。* ]. k* ^9 c, W/ t7 u' y! h
唔理佢。。。放埋佢一边,或者某日佢会思考。。。哈哈
6 c' j- ^) D  s, _) d/ u
呵呵,近些日我演讲过后,那些家伙好像怕左我咯。
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:21
% b. m' s3 W8 l呵呵,近些日我演讲过后,那些家伙好像怕左我咯。

) t3 H& e( t! w* p) X0 S3 @哈哈。。。
6 Z# c# D+ g7 g5 a+ B6 u就一个。。。# ^2 S( |8 r, R. n
佢家长都唔理佢噶了。。。1 H3 D4 T; {2 p& Q7 T0 v  U
越紧佢,佢越得戚。。。+ D6 J9 R% j+ t8 B  i" S
暂且唔理佢{:193:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:23
: g3 j7 r( f0 f: Y8 x哈哈。。。
  K1 b+ p9 ]* b就一个。。。! N" t2 q! P6 P. H5 a( H) P
佢家长都唔理佢噶了。。。
; Q% n- y# i) n; N
那些主观太强的人,当然要佢犯下J错,惩罚一下啦。
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:24
- x& g, ^7 ?5 q那些主观太强的人,当然要佢犯下J错,惩罚一下啦。

6 L; A$ ?9 L. e& \' q- k会的。。。7 N  o! _: N! o, O+ b
等佢自己沉淀下。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:27
- `8 n6 Y8 T& \* R会的。。。
; U, q( r! S7 ]1 _: V- p等佢自己沉淀下。。。呵呵
4 u; ]+ d$ g8 U! i$ f  D0 V
我滴又沉淀下,啊
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:27
& C; M' X' |' R& V  v, g! c% j我滴又沉淀下,啊
3 v* M; q  s9 c) M) N; s% p
CuSO4定系FeSO4?抑或系CaCO3?
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:30 1 z1 g$ ]( i/ g" D/ D  y  r0 r
CuSO4定系FeSO4?抑或系CaCO3?
# ~( \( Q/ d2 P3 h( q
切,人啊,讲感情的。
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:30 & P/ ^8 H2 @/ a& I$ c  B+ ]( Q* Q$ t
切,人啊,讲感情的。

1 O. T) j) F! O哈哈。。。人体内都有哩D嘢嘅
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:31
7 V! @1 t  A" _9 i. R" t- T: K. l; h哈哈。。。人体内都有哩D嘢嘅

4 V: R* ^: v+ {2 G4 r. r3 U9 I* T+ z{:104:}
zhucanjian 发表于 2012-5-25 11:31

# Q! `. q/ q/ q, h1 ^1 z; [9 ]{:153:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-25 11:32
5 z) o9 ~: r+ q' t5 Y- t
我滴几好。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复