点标签看更多好帖

土耳其 酸奶

1 G1 k% e) h# |$ I4 c8 S
& c  ^2 S  s, Z; |0 x7 ^" ]酸奶系魔女大爱之一
7 s8 M! Y! V- m5 _% Y4 ]5 h我中意D酸奶酸D
, H# D9 L8 Q# t/ m咁先够刺激,够真实) h) M' Y. n$ C, E
* y2 F8 z. `% w, ~1 i( k3 m  T
或说一次去食土耳其菜
# Y) w' n9 r3 l* H' A; G6 ~+ c见到酸奶,魔女就发狂了
4 }/ u+ `& s, Z1 V* C哈哈
( y+ P. Q7 z* R# Z% {7 c即刻点咗
! ^; z& e7 K' X4 \4 O土耳其自制酸奶
" @* Y" K: M' J8 n* s# z$ k$ l1 D佢哋系卯落糖噶+ Y1 Q3 d1 G  x9 I  z
所以斋得酸未
( F- `1 z, A  }8 s听讲系用羊奶整
7 B3 ]/ i  H3 h( S- y  G6 V" A所以阵滁好劲, C4 V/ J9 a5 Q  R& P1 p
我觉得我闻到噶了算系# D/ |0 q" }+ R" u
真系好难顶咯7 u5 |. A* n. P5 k2 M8 e
* u: D: ]  u; C3 @1 ]  F
上图先# I; N& I' ]4 e- F. R/ l1 ?3 p
20090613322.jpg ! g7 K" d- N6 s2 M: S/ j
土耳其酸奶呢5 @! u9 `$ c- ^% x) l
好稠,稠过老酸奶好多
& N7 E2 n! e1 Y4 E一羹一羹咁食- _# c! Z0 G2 m7 L8 ^. X1 S
无敌正' n- q& p5 C/ V1 ~7 r4 B
你可以选择自己加几多砂糖
4 u  w# K% n  s, D  h! L+ x/ j当然,可以唔加
5 H& n, j/ v- h  A睇个人中意2 E$ U0 o1 d- f- ]6 D

i; F$ k6 V7 Y* F" D0 G# }% A' M5 v要说明噶系. B+ s9 a8 w3 y) V% `
真系超级无敌酸
  N1 Z) l8 A$ d" V1 Z自从食完哩次酸奶+ [/ _4 h+ s4 M! x- o" w: V+ j' b
(我哋两个人食嘅)# [6 a, Q; K) e% \& Q  ]2 D+ `
大爱酸奶噶我+ @6 {1 g: O% b- w6 F& ?
一个月内都唔敢再食; K6 G5 ~2 L+ x9 }/ {( F
哈哈
9 K8 Z3 V( y6 v8 Dso,如果各位去食,
0 ?, ^! @5 t" R  L* A' H& l最好系3-4个人一碗为佳
+ n/ u& R* Q# L2 x; P9 h; l0 X2 W/ q7 P6 M3 k. I) v, Y  P
不过,到咗依家* ~$ _4 y( o2 F" o4 F% m* p
我又想去食
/ }3 g& U, U) Q  c: ~( ?* A{:153:}{:76:}{:76:}{:104:}' C/ q1 x, G1 F& O. X, K

% p' @+ r" }9 L) `% U$ e0 m5 E( d5 Q) s( H7 I; |# f

8 J( c8 ^; Q' F8 ?: R- K4 z5 n# X
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
{:164:}
{:76:}
我都好钟意食酸奶噶{:76:}
土耳其的口味我还真吃不惯,上周刚尝了一种特产,发贴给你们看看。
桃子 发表于 2012-5-4 19:32 8 `- w/ o3 L$ G5 d; R
土耳其的口味我还真吃不惯,上周刚尝了一种特产,发贴给你们看看。
8 J8 y* w3 A+ }) v
好。。。我系好中意试新野。。。咩都试下。。哈哈。。。好玩刺激。。。{:104:}
シ曉★小ヴ 发表于 2012-5-4 17:39

+ Z- c& U( M. O+ J( D{:76:}去试试。。。我觉得好味
桃子 发表于 2012-5-4 19:27
! \2 r2 a" g- @, L+ n( }$ |我都好钟意食酸奶噶
$ K$ {0 r+ W5 R) U% c
shake 个hand hand先。。。哈哈
Nicolas.ye 发表于 2012-5-4 18:42
& d+ Z6 A) U/ V3 T. d
{:104:}好味。。。呵呵

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复