楼主:Nicole木习习 - 

Whether...

Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:24
" H( j* M1 {, m+ m原来系咁。。哈哈
& b5 {5 U) x5 b& ^% A
他,不错。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:23
6 z! C- R* N  R/ O/ MOK !
/ c( o' _2 H3 U1 S* S2 c! P& o
哎,其实好想去广州呢。
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:25 * }1 t  a6 m2 `6 M
哎,其实好想去广州呢。
+ E3 P3 N/ M1 z9 g# Y
黎啊。。。哈哈。。。welcome u all!
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:24
  f& }  v0 r# D5 B4 Q8 Z他,不错。
! c% A+ f5 u9 t% N
呵呵。。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:26
/ A* Z- F( k# v- w7 c黎啊。。。哈哈。。。welcome u all!

& b% p4 v3 y' S: A) D0 y* d) }尔才广州黎是的?
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:27
6 Y4 Y2 b$ c4 H( j尔才广州黎是的?

7 B' K5 x; z4 B3 d2 t( U???# {7 H( X1 d# w2 V( u5 R! o& q
睇唔明从化话。。。; ~) o/ \1 {5 h
求翻译!{:98:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:28 9 Z% q& B) I3 l+ q0 t2 j
???
: X; [* n1 d+ e- ~* |% D/ c1 U睇唔明从化话。。。3 V- T0 R  U/ }) }: `
求翻译!

' z" v6 c& A' t. w2 Z你在广州哪里?
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:31
- _# F- b. F+ K' h你在广州哪里?
+ L" |* g* U0 ~. C4 `. p* U% Q
咁难明噶。。。我净系识蛇同磨。。
9 |* ^% W) E/ y1 }$ {+ G才,我又忘记咗咩意思了。。。
. z! \- g, s# n, X. h) s; n。。。。。。。。。。。。。。。。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:32 ; Q7 H- v0 x4 ?6 S' K" v! \
咁难明噶。。。我净系识蛇同磨。。# b" T, q' V$ {! d. B
才,我又忘记咗咩意思了。。。
4 p. `1 B. g/ Y。。。。。。。。。。。。。。。。。
8 H4 f" t+ I7 T
才,就是在。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复