大显身手 大show厨艺 处女作哦!

% B4 K$ p6 M. B( Y& \
5 S. M  u+ N# R) Q今晚姐大显身手
2 L% ~, i3 b3 C! L, d- W焖鸡翼: E$ f$ o* k9 {. x' @
瘦肉片炒青瓜
4 G3 d' X" ^% n( g0 R8 Y灰常成功0 c  z: m6 Q5 o
F都赞好味: _9 @5 e/ U7 ]$ L% s
第一次整" S% @7 U1 ^( H$ _6 K/ w( v
俾po上微博嘅PICS俾老豆同妈咪睇时$ d# I- R5 a  @' a9 N& B% }
佢地都话色香味俱全哇* M. o1 A. _# _6 N+ {
我觉得自己好叻  ]* C6 {# y+ d
从此# U1 S# A$ K) s
要系唔识煮饭嘅名单度除名噜。。。+ m2 |8 D0 h! F7 h, Q
呼啦啦。。。$ L# p. Q( J( t. R+ a) a# b6 B2 h
哇咔咔。。。/ S8 m1 [% R! ^; y2 M

6 h9 y0 \: v* M/ @' J# W- g此乃瘦肉片炒青瓜
, E# c2 w, @0 H, }: C  ^! C 20120430639.jpg 9 V6 }. G4 q# T5 q4 f" y

# I* M* b. h+ i! Y4 T2 x$ _$ @# ~2 t) p9 I. R
此为焖鸡翼
- j0 q7 S- s3 ]  ?3 G) G/ n5 H
" u4 u! Z+ I! }' z7 C+ [. T" U 20120430638.jpg 5 ]3 y0 D: P2 Y  Z

+ V" b( |0 k: \: N! `
8 x5 E( B- D$ k8 @2 _翻到屋企,仲有杨梅9 `' J$ T& q" z% |) s
+ E# _# n0 z. H
20120430641.jpg   u0 ~, N! g( ?6 ]
: h% `5 V9 A1 F% B* c" W) {1 z6 m
正!!!!!
0 l- s4 G, Q1 N/ O+ b0 [3 H5 C
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
乌之别克 + 40 赞一个!
发电机 + 40 + 40 + 40 赞一个!习习识煮饭咯。。。
总评分: 威望 + 40  金钱 + 80  贡献 + 40 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
犀利喔,拍得上我煮饭婆的水平{:173:}。下次五敢话你唔识煮饭了。{:164:}
发电机 发表于 2012-5-1 00:03 * K( t5 h: E8 `) h3 w- }
犀利喔,拍得上我煮饭婆的水平。下次五敢话你唔识煮饭了。

- W+ Y" L8 ^% S8 i) w+ S( ?  L( O' T{:104:}{:104:}{:104:}# [8 _* b5 I* S0 `7 k
哈哈哈哈哈。。。。
; }+ u  P$ y: n$ h+ y哇哈哈哈哈哈哈。。。
发电机 发表于 2012-5-1 00:03
3 p7 ?7 I; }7 j0 H; ^% u( C# R犀利喔,拍得上我煮饭婆的水平。下次五敢话你唔识煮饭了。

" N0 u8 \. _8 R) P1 F: a& }3 ?4 W发版又高亮又推荐。。。犀利哇。。呵呵{:154:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-1 00:10 ; q) u1 F& ~2 |3 q  n) y: f1 D
发版又高亮又推荐。。。犀利哇。。呵呵
* l7 Z+ k9 p* L; n2 z
额。处女作蛇,想加为精华帖的。但又想应该放去美食版,等滴美食家欣赏下。{:82:}
发电机 发表于 2012-5-1 00:17 " a2 h# i  [/ Z2 d
额。处女作蛇,想加为精华帖的。但又想应该放去美食版,等滴美食家欣赏下。

+ J' `& H+ Y: x哈哈。。。都ok哇。。。献丑。。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-1 00:17 8 L4 i! g! n& e5 Z
哈哈。。。都ok哇。。。献丑。。。

; e7 @# `+ G  n, q
5 @: N# h1 P% B) P3 W那就转美食版。
发电机 发表于 2012-5-1 00:20 / t! Q: v/ f: m6 D5 t! l$ b5 r5 {
那就转美食版。
+ U" g, F; t6 x" v
你已经帮我转咗啦系咪啊?
Nicole木习习 发表于 2012-5-1 00:21 5 m% C* z( T2 G  T
你已经帮我转咗啦系咪啊?

. E9 }4 _  c$ q2 P6 n/ V2 Z是啊,转了。宜家美食版回帖了
发电机 发表于 2012-5-1 00:26 ! e6 I  D# ^- B' u1 W: a
是啊,转了。宜家美食版回帖了

* a) d! k1 \! _, q* Q噢噢。。。thx。。。
一粒杨梅三把火,你还敢吃?
david-liu 发表于 2012-5-1 01:58 + M9 q- E! r: |8 f
一粒杨梅三把火,你还敢吃?

' H1 H+ u  P5 K; s; T6 w3 v真噶?我完全唔知哦。。。
见到靓女,支持下先
我钟意食扬梅。。。。。。
肥仔跑得快 发表于 2012-5-1 11:44
9 \: v: l+ \/ M% n9 A见到靓女,支持下先
* B9 D# q. @) w3 o8 Q9 }) N
{:104:}{:104:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复