金越轩

# B$ L* Z( K) j  B) w
8 O/ `- P2 f  m! O5 T% O
有时候想吃的菜,在从化还真的满足不了,只有又要跑到广州去,这次又和朋友去了海珠广场附近的金越轩吃越南菜,每次来我们都会点不一样的菜,这次就点了炒青瓜花、紫苏炒虾、越式拼盘,嗯......每一次来这里吃饭,都总是觉得很满足,饭前饭后都来一杯带有淡淡茉香的茶,真的很不错。
( V; ]8 j9 y% F; r. A
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
{:164:}每次都系匆匆忙忙咁经过。。。未试过。。。
Nicole木习习 发表于 2012-4-27 22:53
2 \) l% F. i# ?$ E每次都系匆匆忙忙咁经过。。。未试过。。。

5 x1 R, k! \0 j$ V3 S4 d2 J- a试下啦,唔错噶!
天晴 发表于 2012-4-27 22:55
( _* w2 C% ^; Z: A  R试下啦,唔错噶!

, n8 _& Q- Z. Y1 r右上角,貌似豆豆果碟系咩黎噶?
Nicole木习习 发表于 2012-4-27 22:56 3 d' \- _2 m) u$ |+ G
右上角,貌似豆豆果碟系咩黎噶?

2 a5 B4 ~5 Y5 Z- N青瓜花!
天晴 发表于 2012-4-27 22:58
+ `9 T8 R* J+ i& V青瓜花!
7 u% V3 W* N7 p
噢噢。。。好味磨?
Nicole木习习 发表于 2012-4-27 22:59
- R7 O+ {( t$ b; \, J+ y3 d噢噢。。。好味磨?
$ N/ B5 o. r- p4 u5 \4 q0 r& W) k
哩道菜味道有少少淡,但就好爽口
得闲我去试下,学番黎{:153:}
david-liu 发表于 2012-4-27 23:09 " Y% Q( H7 r& ~7 W% ^5 a
得闲我去试下,学番黎

1 o8 A+ K1 Z( Z& t1 ?2 ?, l' w8 _{:76:}刘版,你想偷师?然后????哈哈,咁以后就唔使跑广州咁远啦!
天晴 发表于 2012-4-27 23:13 2 ?. L' T0 Z) \% E/ i" L: b+ w
刘版,你想偷师?然后????哈哈,咁以后就唔使跑广州咁远啦!

2 T0 ^$ S! D6 W. H7 Y' w7 G呵呵,我煮给我的老板吃而已
越南菜 我中意  右上角碟豆角咩?
精靈 发表于 2012-4-27 23:17 # P1 p) p4 a$ o- g8 r' \
越南菜 我中意  右上角碟豆角咩?
: a) S4 H% _, E4 R- H, S, n
青瓜花啊!
david-liu 发表于 2012-4-27 23:15
2 \8 Z" m9 c% a1 D2 t; f: K5 k* F呵呵,我煮给我的老板吃而已

* G1 R) M- {3 P/ N. C- ?{:93:}
天晴 发表于 2012-4-27 23:18

- Q. U3 O* S0 K6 [最多学识左,叫埋你咯!
david-liu 发表于 2012-4-27 23:20
5 L' W: x4 M7 V; g. o4 M! A最多学识左,叫埋你咯!

: U- r, H2 l! ~3 w2 ]{:104:}咁就差唔多!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复