三岁小男孩

话说系一个落雨的晚上,与一个三岁多的小男孩手牵着手走向当当,点知雨越下越大,怕整湿距,于是乎同距讲:“快滴上来,姐姐咩你”。距笑嘻嘻甘跳左上来,“要箍实滴啊,唔是跌跌架“。”嗯,知道“。”遮唔遮到啊?有无湿湿啊?“”湿啊“。”边度湿啊?“地下湿”{:157:}“。”遮唔遮到啊?有无湿湿啊?“”湿啊“。”边度湿啊?“地下湿”{:96:}反复问距三次同样的问题,距三次都回答我同样的答案{:157:}听完真是哭笑不得。{:157:}呢两日经常打电话来开场白都是:“姐姐,你系度做咩野?你仲记得个日同我去广百么?“有时未来得及接就断左线,距继续打过来,带点怪责,带点嬲的语气同你讲:“你头先又唔接我电话?”{:98:}昨晚话今日过来稳我玩,电话都无个,有滴挂住添{:155:}
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
多少啊多少 + 40 + 40 + 40 赞一个!
一穷二白 + 48 给力姐
总评分: 威望 + 88  金钱 + 40  贡献 + 40 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
姐姐我又要咩!{:190:}
{:153:}距妈妈今日同我讲,话距甘细个好中意向距外婆打距妈妈的小报告的
{:98:}教距叫人阿姨,距见到人地靓就会叫靓女{:155:}新一代小新
快乐源自内心 发表于 2012-4-12 00:24 . {/ A/ D+ q. \$ `/ f8 s  g/ U
教距叫人阿姨,距见到人地靓就会叫靓女新一代小新
3 q/ @0 I& J3 x' a
{:153:}甘得意
发电机 发表于 2012-4-12 00:27 % @; @: F0 O! h3 G5 b0 B* M
甘得意
# p9 \, c: G5 m3 `: b
{:153:}距好多野讲,好多野问{:100:}不过同小朋友一齐真是好开心,好开心
{:183:}
{:153:}我屋企个侄女两岁半,果日距同妈咪买左包,话姑姑,食包包啦  (对住个包闻下)好香噶      我话姑姑唔食了,菲菲食啦,跟住距就话:姑姑食啦仲暖暖地……
{:103:}仲日日企系档口同D阿婆吹水,人地来买野,揽住人地只脚,话比钱呀……人地问距有无野食呀,好爽甘话:无    比钱买啦{:102:}
人地话距:菲菲,今日甘靓女噶,距就话你又靓女,过来我同你影相{:103:}
四月天 发表于 2012-4-12 11:51 ' X( ~. A$ p6 X" g* P4 G
人地话距:菲菲,今日甘靓女噶,距就话你又靓女,过来我同你影相

/ d+ N% j0 D  `. h$ a. J3 w: }嘻嘻,翘起二郞腿
呵呵。好得意喔。
四月天 发表于 2012-4-12 11:47
$ b3 H4 r/ Q& m0 j+ H仲日日企系档口同D阿婆吹水,人地来买野,揽住人地只脚,话比钱呀……人地问距有无野食呀,好爽甘话 ...

x+ |6 L/ _% ~% T& [6 L呵呵。依家D小朋友特别可爱。
趣稚既小朋友。乐乐,几时组织一下一齐玩啊。
多少啊多少 发表于 2012-4-12 13:01
" M  W' n' h% l; C( j趣稚既小朋友。乐乐,几时组织一下一齐玩啊。

5 u' j0 V7 F8 d8 M* s哈哈,我要打电话预约先得哦{:185:}距个晚打电话俾我话过来我度玩,距可能训醒都唔记得咩回事罗

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复