楼主:四月天 - 

单间的晚餐

李清水 发表于 2012-2-28 19:40 * ~7 M6 E" r# c+ j% H0 G
发电机何D诈傻
- I: X) q4 J, p
{:99:}言下之意话我老……
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-2-28 19:40 : l3 }3 R& x1 x  N* k% i
发电机何D诈傻
9 t" n* u5 B! K% @! Z
最多是老懵懂皆,未傻瓜!{:96:}
四月天 发表于 2012-2-28 19:42 " A2 u* x9 z* A3 E! \5 e, w6 G
言下之意话我老……

+ f: P" F4 S: w. n5 l" T* t0 m6 Q" b四月天还是春天,老果个是发电机。{:102:}
四月天 发表于 2012-2-28 19:42 ' o" V  s" b( Y7 Y2 Y* N+ I6 O0 f
言下之意话我老……
! e2 I  @4 a  F
3 @8 S! z" _& b
吾系呀!* k0 Z% V: d1 Z- z& h
佢的意思系你甘大个人蒸的鱼,就好似一个十二岁的人蒸的甘样呀{:104:}) w9 c  Y2 }' N
尔去闹呀发电机就岩罗,闹埋我果份,我好想闹佢的哗{:153:}
李清水 发表于 2012-2-28 19:53
, O- H) L) s% [* D0 t: S吾系呀!
! ]9 k- n8 q( a, ]: H佢的意思系你甘大个人蒸的鱼,就好似一个十二岁的人蒸的甘样呀
0 L" S4 m' t  \9 p$ W, S尔去闹呀发电机就岩罗 ...
+ ^6 J! Y3 R1 u/ s( h: M, R
{:104:}水平系甘上下,如果唔系都唔洗剩在人世间啦
李清水 发表于 2012-2-28 19:53 1 @+ u# b- ?/ q, b1 T
吾系呀!/ n6 A" N2 B1 {+ X
佢的意思系你甘大个人蒸的鱼,就好似一个十二岁的人蒸的甘样呀
5 D" h: u7 b& _6 e) V尔去闹呀发电机就岩罗 ...
4 H% D- O3 a# t. |" y9 ]8 ?0 f0 d
我知道楼主属牛录。尔知咩?
四月天 发表于 2012-2-28 20:10
' E2 q+ l! Q, T. c. s/ H2 s* M8 C' S水平系甘上下,如果唔系都唔洗剩在人世间啦

$ N# |; o; B# [% c& B. D  S2 c味道肯定不错滴,人世间更苦的事多的是。看~你丰富的一餐,自己食甘大条鱼。
本帖最后由 李清水 于 2012-2-28 21:29 编辑 ) ?. ?3 V/ k% N* @6 @3 g3 W
发电机 发表于 2012-2-28 20:10
' T3 k/ p" p8 Y8 M) l, c我知道楼主属牛录。尔知咩?

8 A+ m( K! q& w4 H# }/ f- |- M0 o6 {* `5 W, v) _+ Q4 e1 [
即XXX啦——发电机尔吏啦,你泄漏左D野{:153:}
李清水 发表于 2012-2-28 20:47
3 w( a/ a$ a9 N1 f* u即系二十六七岁啦——发电机尔吏啦,你泄漏左D野
( Z4 Z% |- \( m1 R+ M/ I- z$ J6 e
嘘~再歪题,楼主以为我俩亲家吵交了。{:151:}
发电机 发表于 2012-2-28 20:10
+ a) V1 B1 ?/ H1 Y. o我知道楼主属牛录。尔知咩?

; u! C. B/ e4 ^( L( }- U' _9 L6 N8 P8 Q{:99:}
发电机 发表于 2012-2-28 20:25
6 }5 M! R/ B- T- v味道肯定不错滴,人世间更苦的事多的是。看~你丰富的一餐,自己食甘大条鱼。
1 |6 k, W7 L+ f+ \3 N+ R
{:104:}一个好细个的鱼头来噶
四月天 发表于 2012-2-28 23:01
8 w& e0 \6 M$ L! I一个好细个的鱼头来噶
2 X0 ?3 z" m2 o
我见到有鱼翅膀的?
发电机 发表于 2012-2-28 23:44 * b4 o+ o, Q* i6 b3 o- `
我见到有鱼翅膀的?
1 c6 l) g" t8 a9 y# K
鱼头下边个鱼翅……仔{:104:}
甘中意食鱼啊?29号来聚会,食到你怕!!{:153:}
caohhh 发表于 2012-4-26 00:05 9 W/ g. `4 c: H8 T
甘中意食鱼啊?29号来聚会,食到你怕!!

6 ]* _# ~% W4 @5 `) S7 o边度呀,

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复