返回列表 发新帖
楼主:常欢笑 - 

昨晚行广百见闻

是啊,好多广百噶售货员都是甘噶,我上次同妈妈去买鞋都是甘啊。
$ D7 v, `( m  Y8 V; `( o个野同我妈咪讲:对鞋好贵噶。打折之后都要成300噶1 [" C' D- F6 Q' j+ f& j( u
我见我妈咪又中意。见到距态度恶劣,马上就话,同我包起距,拿对新噶来9 S  z* q5 J1 S6 |" S3 S' |- s6 u# V
距态度马上变晒甘都得啊? 真是讨厌
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
广百的服务员是这样的啦
- 素质问题.....
广百的人系甘的啊,我次次去LOOK信用卡,都问系米我的,问我叫咩名,次次都甘,真想柄距啊,交钱又要排长龙。
我也是很讨厌从化D服务态度超有问题,所以有时想买野都没兴趣!唯一安慰自己的就是,要不是这样的素质!都不跑去做服务员啦!
一般非急用的物品,我都喜欢到广州买多!选择多、逛逛街也可以放松一下心情!::86::
上次我都是呀,响广百一楼睇中件衫要700几蚊,问距拿来试下````距就眼望望甘,话"靓女,好贵咕喔,你是要我先拆落来,"(本来件衫早就睇中了,而且好钟意,好合我,也估计过我是可以穿得落的````响广百一楼果间全部卖黑色衫果度的,唔记得乜野名了``````)我嬲过头,马上话"唔该同我包起距!"`````跟住距就四万甘口,马上态度都唔同左,````跟住去到收钱台,仲衰,问我俾现金定碌卡,我话碌卡,跟住距话我张金卡无我签名,D眼神好似响度话张卡唔是我既甘!``````之整左好奈,甘我就大声话"甘你要唔要现金!~"打开银包,见到我旧人民币,甘先话唔好意思```````我真是俾距地激死!呢D就叫左狗眼看人低,有本事就不要做售货员呀!笨~!````````````````你地话是咪啦,我地都无话睇唔起距地,而距地就已经睇唔起我地了!超激气!

回复 16# 的帖子

我同你都是同一类人,唔激得,要面子````哈哈,一激就中了,正合距地意,嘻嘻````

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复