楼主:Jane - 

饮左酒之后最钟意听既歌 -- Need you now

都说醉了才知道自己最爱的是谁,你们说是吗?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Jane 发表于 2013-9-7 08:21 4 L2 z% ~. d& V$ J6 T  ?% x
呢个五成既酒量对于我来讲好难把握,因为我系“一杯起,两杯止,三杯要打的士”
& i  ^" g: C  C  F0 J2 K) e
咁你又成日叫嚣饮酒{:157:}
Jane 发表于 2013-9-7 08:56
4 [0 m' @. {8 Y8 U2 M都说醉了才知道自己最爱的是谁,你们说是吗?
0 G% |* c. M! d4 r! G: p  q
未必既,只不过醉后会将一d平时逃避或唔愿面对既事情抄出嚟鞭尸,所以会比正常时感性好多。
1 p1 L3 M+ {5 q& a, r0 |9 s渲染左咁多醉酒佬既心情,睇嚟LZ要么岩岩被情伤,要么旧患未愈咁喔~~与其怀缅,不如进取啦4 [  m8 D: X3 A/ l: I0 m( i" u1 ]

' _) H4 v5 y' r1 M, S/ W
甲柺 发表于 2013-9-7 09:21
) u" W8 B: E; f8 j5 {- {6 z咁你又成日叫嚣饮酒
  t! \# ^7 f0 l1 Z( W( _
下次同你饮喇~你帮我睇住果五成几时到喔{:176:}
Jane 发表于 2013-9-7 09:39
: C7 q% D! H1 g" @% Z( n6 A下次同你饮喇~你帮我睇住果五成几时到喔

) l6 Y/ M- d4 P( Amy pleasure~~1 \! _: B# u& P% ?# W. n
p.s. 我是来自北方的狼
甲柺 发表于 2013-9-7 09:27   Q4 f( f: M" k& F) D
未必既,只不过醉后会将一d平时逃避或唔愿面对既事情抄出嚟鞭尸,所以会比正常时感性好多。$ X$ u5 A: H+ G! I
渲染左咁多醉 ...

) d- E" z9 ]9 v* o果件事,已经过左去好耐咯~' Y* {2 L) v% F  E
所谓既进取,对于我来讲,就系好好甘过自己既小日子。& [: Y! {4 j+ k0 x
. ?3 h9 \$ O  S' ?" f
甲柺 发表于 2013-9-7 09:42
  k2 J/ x1 d; X6 qmy pleasure~~$ u! A+ G1 e: V$ D
p.s. 我是来自北方的狼
" h  P  n% N9 c! N. l
{:153:}我未惊过
Jane 发表于 2013-9-7 09:48 ! t3 Q( K* {. y9 ?; a: |) e, u
果件事,已经过左去好耐咯~
2 }+ i, D6 S8 ?1 ^  m所谓既进取,对于我来讲,就系好好甘过自己既小日子。

" W# g$ X0 k% {/ Z, t; `$ D8 W嗯,过左去,放低左就唔巧霖距了
Jane 发表于 2013-9-7 09:49 ; i: r2 s6 |9 q) K. \& g1 q" ]
我未惊过
/ i8 a# x$ X; _" s
从化有个母夜叉,专杀人狼抽皮鞭。。。原来说的就是阁下{:157:}
甲柺 发表于 2013-9-7 09:57 ( T7 f: K/ e8 @+ |
嗯,过左去,放低左就唔巧霖距了

* T# o: Q2 s5 Y6 |' C: BSure, everything will be better!
3 p; t# h  ^% C8 }* |% `) A
& b/ a6 e$ A$ q+ q% r' x+ J
甲柺 发表于 2013-9-7 10:03
# ~$ z  {1 g9 ]+ o从化有个母夜叉,专杀人狼抽皮鞭。。。原来说的就是阁下
% m) |) ]! o: e/ x
叫母夜叉有点过了,只是家里的皮带比较多,可以换着来抽而已{:176:}
Jane 发表于 2013-9-7 10:07
6 N. `0 r4 M/ R% p) @) Q9 M叫母夜叉有点过了,只是家里的皮带比较多,可以换着来抽而已
- u) A3 ~2 a; q3 s
别抽俺,俺是好狼。
甲柺 发表于 2013-9-7 10:13
" {% }2 c% W/ ]; t% a. z别抽俺,俺是好狼。
! D. N& ~+ n) \3 _1 t- y: U
莫非你就是传说中的“灰太狼”?
Jane 发表于 2013-9-7 10:15 + M4 e$ F' C. {5 j
莫非你就是传说中的“灰太狼”?

8 E. g, |* }7 G- d& T关于哥有很多传说,所以哥一直仅仅是个传说。。。
甲柺 发表于 2013-9-7 10:17 3 X  }, J( ]% W
关于哥有很多传说,所以哥一直仅仅是个传说。。。

' O+ ^* V$ ?5 G2 I, A, D: I# i难道哥是个谜?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复