楼主:快乐源自内心 - 

冬天头皮如雪花有什么妙招?

小小凝希 发表于 2012-12-25 12:22
7 F$ N: i' J) Y& l, \/ r4 v一个月洗一次,一小块煲水,大概一碗那么多吧,煲开好多的,洗完上少量感槛油再洗多一次
& g* n/ k3 o9 W4 H) n6 w! E$ o
上左橄榄油后又用呢滴煲的水洗咩?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:20 6 K) K4 O, X& t, B8 g
你徒弟仔知哇

( @# L: h0 A1 y6 N3 e咁味得咯
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:22 0 K5 u3 J2 m; q  i6 ]- @
一个月洗一次,一小块煲水,大概一碗那么多吧,煲开好多的,洗完上少量橄榄油再洗多一次
/ J6 Y- v& L2 F
打拼音,睇清D蛇
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:23
4 }* ]0 `# B. f. }上左橄榄油后又用呢滴煲的水洗咩?
" s, i  ?6 A# ~1 ~, j) [
唔系,过温水洗,最好热少少的水,头皮可以最大程度接受得到的!
david-liu 发表于 2012-12-25 12:24 7 h- N2 _, O4 s( ~
咁味得咯

h7 O9 c0 Q$ S9 P+ a距是得得地哥,咩都知
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:24
6 u; m: y8 x3 x  U% B& G. B- u唔系,过温水洗,最好热少少的水,头皮可以最大程度接受得到的!
2 y, y: F4 ^& k1 m2 h
哦,无钱买橄榄油,就甘算
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:20 & P' s2 q) d1 e: [
洗之前仲要用洗头水洗过先再洗煲的水的么?
$ L- a( W0 F4 i% k" M
唔使的,直接洗就得,要坚持先得的,洗一两次无效的!
david-liu 发表于 2012-12-25 12:24
1 }2 [4 N9 i# R. h; g+ T打拼音,睇清D蛇
# Z- `" ~' K; F* i$ o7 E/ O, _9 r
打五笔真是好既姐
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:26
& {" e6 b( Y  U3 G7 T哦,无钱买橄榄油,就甘算
, X+ v/ V, C7 ]' f( y) M* |
晕,一支用好耐的了,唔贵,先二十几元一小瓶的!
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:26
- X$ [& j4 E0 v4 h8 d- |哦,无钱买橄榄油,就甘算
5 C" Z4 p& l4 p( ?
用BB油怕都得既哇{:153:}
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:27 / T$ S/ V9 N! n3 ^" Y
晕,一支用好耐的了,唔贵,先二十几元一小瓶的!
0 z% c1 q/ Z" r2 t
炒菜果D咩?
david-liu 发表于 2012-12-25 12:24
+ z/ {/ T( S9 l打拼音,睇清D蛇

* m( d/ ^: D& ?2 n) B{:159:}
david-liu 发表于 2012-12-25 12:28 9 `) ^  ?/ M4 B% V; s6 g
炒菜果D咩?
; L* }6 i5 z  T  l6 i; {& }( {
{:183:}我用 BB专用果只
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:26
2 n) ]0 d0 t$ x( E0 [: Q唔使的,直接洗就得,要坚持先得的,洗一两次无效的!
8 }$ I' _' S1 Q3 f
我无你甘好耐性噶,好羡慕你晚晚坚持到泡脚
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:30
" t0 i# R0 S- g. m- e) x, T3 k我用 BB专用果只
8 t0 a* F' f5 G) ]1 a% t' C8 p
{:185:}我都想问是嘛要来食个滴油

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复