楼主:快乐源自内心 - 

冬天头皮如雪花有什么妙招?

小小凝希 发表于 2012-12-25 12:22
! y! y, m) b. t  y一个月洗一次,一小块煲水,大概一碗那么多吧,煲开好多的,洗完上少量感槛油再洗多一次

0 |. a0 Z9 ]) K/ P! v7 ^" z& m上左橄榄油后又用呢滴煲的水洗咩?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:20
8 b. N8 W3 p8 U, m你徒弟仔知哇
* g3 i4 V" i# ^& K
咁味得咯
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:22 ( ~8 O' a8 n* m+ k* V6 \
一个月洗一次,一小块煲水,大概一碗那么多吧,煲开好多的,洗完上少量橄榄油再洗多一次

6 G& }% k0 `. K) H- D! W打拼音,睇清D蛇
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:23
% }' b7 d; X$ V, C3 D4 n6 v- |上左橄榄油后又用呢滴煲的水洗咩?

; g' ^; q3 a( a6 T; f7 J唔系,过温水洗,最好热少少的水,头皮可以最大程度接受得到的!
david-liu 发表于 2012-12-25 12:24
$ k  z7 ~: O: q4 g咁味得咯
/ M& U$ j$ R+ t+ i1 L# L
距是得得地哥,咩都知
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:24
, r5 g* L5 h( W) c" ]3 c2 T1 D唔系,过温水洗,最好热少少的水,头皮可以最大程度接受得到的!
' K% c! b; m5 N7 _5 |
哦,无钱买橄榄油,就甘算
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:20 5 v% r# y, V3 S" o% y* N6 A
洗之前仲要用洗头水洗过先再洗煲的水的么?
- X2 E9 x, O% U. \# W/ h3 x- v
唔使的,直接洗就得,要坚持先得的,洗一两次无效的!
david-liu 发表于 2012-12-25 12:24 / U: n3 D* A5 U9 ?
打拼音,睇清D蛇
0 S# q  L* @, P: i% n
打五笔真是好既姐
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:26   r! ]# M, l8 }2 H+ U
哦,无钱买橄榄油,就甘算

6 x6 E) K! ^: V晕,一支用好耐的了,唔贵,先二十几元一小瓶的!
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:26
+ `* q9 v7 R1 P) \$ a哦,无钱买橄榄油,就甘算
9 A/ G8 c8 ^0 l* O! M( j
用BB油怕都得既哇{:153:}
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:27
+ c6 L4 p$ Z9 K1 L晕,一支用好耐的了,唔贵,先二十几元一小瓶的!
3 a7 C# n) L$ A( ]
炒菜果D咩?
david-liu 发表于 2012-12-25 12:24
- v# c- w" E$ x1 u- w5 m  U  ]打拼音,睇清D蛇

/ w" r9 t8 |( u{:159:}
david-liu 发表于 2012-12-25 12:28 ) P$ o3 \" M. z1 r! F. g) ^; `- y
炒菜果D咩?

% ^2 M1 t- A0 b& l, ^8 j/ p{:183:}我用 BB专用果只
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:26
  r3 ^( y0 S( r  N: X2 u唔使的,直接洗就得,要坚持先得的,洗一两次无效的!

. b' S5 A) Y# P1 m8 {我无你甘好耐性噶,好羡慕你晚晚坚持到泡脚
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:30 * i7 \  n8 E* E# N3 Z
我用 BB专用果只

( ]' |8 t1 u4 {6 T% }/ f  `/ w/ A{:185:}我都想问是嘛要来食个滴油

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复