楼主:快乐源自内心 - 

冬天头皮如雪花有什么妙招?

小小凝希 发表于 2012-12-25 12:22
/ e, x3 x( {" W3 D) ^9 j/ l2 i一个月洗一次,一小块煲水,大概一碗那么多吧,煲开好多的,洗完上少量感槛油再洗多一次
: u8 r5 k. p0 W3 }
上左橄榄油后又用呢滴煲的水洗咩?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:20
; I4 h8 ]( H+ d你徒弟仔知哇
# m! h* n/ C. R7 ^5 j
咁味得咯
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:22 1 S6 l* f& |- Q4 x8 U
一个月洗一次,一小块煲水,大概一碗那么多吧,煲开好多的,洗完上少量橄榄油再洗多一次

! c5 H' c/ V2 f2 h/ O9 r打拼音,睇清D蛇
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:23
' ^/ o6 T3 v$ F5 ?: j: ^  p" @上左橄榄油后又用呢滴煲的水洗咩?
/ y8 z* d1 p8 |& C; F& e9 R
唔系,过温水洗,最好热少少的水,头皮可以最大程度接受得到的!
david-liu 发表于 2012-12-25 12:24 ! H) J& ]# ?5 Y; u! ^4 b' [
咁味得咯
5 Z, y8 c: z+ X5 P+ a/ h
距是得得地哥,咩都知
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:24
" I" g% P* |" T9 @5 T% t- P4 a唔系,过温水洗,最好热少少的水,头皮可以最大程度接受得到的!
* q9 p3 n) d, j
哦,无钱买橄榄油,就甘算
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:20
$ b3 H0 x- b9 C洗之前仲要用洗头水洗过先再洗煲的水的么?
7 p" n& T) v# X9 w3 r0 a) V/ v6 Y
唔使的,直接洗就得,要坚持先得的,洗一两次无效的!
david-liu 发表于 2012-12-25 12:24
9 F0 \, K. g# X5 z# k) L打拼音,睇清D蛇

) G+ U" P( O2 m8 @$ K& H; M. |打五笔真是好既姐
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:26 % d* E( H, E$ w; C: w8 U
" |. c; i& Y( h5 r+ }- H+ b" B, P# {
晕,一支用好耐的了,唔贵,先二十几元一小瓶的!
快乐源自内心 发表于 2012-12-25 12:26 % w  `9 M9 c$ a: X+ q. [6 p

5 B" d- v1 Z  f, A' X用BB油怕都得既哇{:153:}
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:27 # I( S6 y8 u0 n. e+ X
晕,一支用好耐的了,唔贵,先二十几元一小瓶的!
! O. g2 \' t3 B; k* B4 V5 L
炒菜果D咩?
david-liu 发表于 2012-12-25 12:24
3 m* k# R7 J/ ~/ t7 R& X: q  m打拼音,睇清D蛇
6 ^. Q6 y7 ]- [% Z( q8 P
{:159:}
david-liu 发表于 2012-12-25 12:28
2 t& T9 ]0 {* a2 C) c炒菜果D咩?
' L% H6 u& d' W5 R! ?! y$ s2 Y' E
{:183:}我用 BB专用果只
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:26 & n, {/ l* n* }8 Z1 M- [
唔使的,直接洗就得,要坚持先得的,洗一两次无效的!

# Y; F: X5 U0 W6 d7 @1 W我无你甘好耐性噶,好羡慕你晚晚坚持到泡脚
小小凝希 发表于 2012-12-25 12:30 " x# L+ S' ^5 m& c
我用 BB专用果只

2 J/ U4 J6 m+ F& {/ P{:185:}我都想问是嘛要来食个滴油

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复