楼主:多少啊多少 - 

增城菜心

慧在咫尺 发表于 2012-12-18 18:55 - W3 j# {$ A+ j4 N) J  \  a8 P: T
6人以上出团
# _8 V& z6 L4 ]: J& c+ R
{:153:}我空降,才半路等,果条路返从化的路上
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
天天天蓝 发表于 2012-12-18 19:17 7 _. |6 B: i1 ]. v- V6 y) _2 t3 Y
菜心节还没到嘛
8 y0 R$ W' @9 D; y$ G/ H到时肯定唔止6个人啦. \7 `4 t$ R  @/ d5 G7 j2 L# l
我系增城等住你地来哈
( I) l; b1 o. b9 C7 P8 U/ A
{:153:}我公司离你度好近
Lee(小妹) 发表于 2012-12-18 20:13 . d# B/ X' I6 C0 V, e. C8 H
我空降,才半路等,果条路返从化的路上

1 n' ?2 o/ T, W) y. o( [' Q{:98:}你来统计人数
好多增城同胞哦
呵呵,十二月而已,个个都起心咯。
多少啊多少 发表于 2012-12-18 09:33
' R# C1 B2 \5 f$ E要过年先再返啦。到时,都无晒啦。

" `: A, Q, ?9 g, c2 x* x{:99:}唔是怕!睇来想食好也唔是甘容易哦!
Lee(小妹) 发表于 2012-12-18 20:13 : n' P4 A- ~/ u% c' V
我公司离你度好近

' p8 t3 ?/ F# @6 P5 B: E! S. O) `8 D{:168:}得闲过来坐下咯!
zhucanjian 发表于 2012-12-19 00:40 ( M% ?" v6 S* |/ y3 w5 Z
呵呵,十二月而已,个个都起心咯。
) r6 Y5 K) s0 s% q* t- z9 K0 {
{:176:}
david-liu 发表于 2012-12-18 22:58 0 p0 {* b+ j4 Z+ N: ~
好多增城同胞哦
* I: l. J5 o% g/ e& @
{:165:}有咩?我就知有两个之嘛
天天天蓝 发表于 2012-12-19 19:00
4 f0 b# G1 s- A0 q9 ^" i% A得闲过来坐下咯!
* [! ~3 z1 J% ]& d3 I$ Y, o% o
就识去食朱村鸡饭度录{:176:}
Lee(小妹) 发表于 2012-12-19 19:37
% o+ K8 k4 C# z# }3 [+ B% W有咩?我就知有两个之嘛
& O8 R1 Q" M, L. ^1 V
多少、天蓝
david-liu 发表于 2012-12-19 22:53 8 [* }. I; Q& N0 m+ P
多少、天蓝
8 {% H9 H$ O: s. C2 s1 m( q' T
加上小妹就3个咯{:172:}
天天天蓝 发表于 2012-12-20 18:48
8 z0 ~% E0 [: m7 l  y' {加上小妹就3个咯

' ?# K: t4 T& b' w" {$ c小妹暂时唔算既
david-liu 发表于 2012-12-20 18:49 " E: A6 X+ i& p6 [% I
小妹暂时唔算既
9 f2 d+ I) X# m
或者将来有日会算既{:176:}
天天天蓝 发表于 2012-12-20 18:58
& J2 p2 W9 J( @或者将来有日会算既

6 T# _9 [3 K( N肥水不流别人田啊{:153:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复