楼主:Nicole木习习 - 

Whether...

Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:24
9 p. G6 c3 x: l% Q6 z原来系咁。。哈哈
" C1 [1 S3 ]. A) x
他,不错。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:23
- D/ H% G; v9 V: O6 Y9 _- KOK !

% U3 q7 n' ~7 }4 b: F+ k* J哎,其实好想去广州呢。
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:25 . i7 V, e$ E9 c! |9 N+ z
哎,其实好想去广州呢。
2 F. C# D7 M$ G: o0 H2 b4 {
黎啊。。。哈哈。。。welcome u all!
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:24
! h  e9 T% f' _* I' s- \他,不错。
9 G- E$ l& t1 I4 r1 }! N
呵呵。。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:26 3 a% R* c3 \: W  k- H; S: ]8 e
黎啊。。。哈哈。。。welcome u all!

) p" S3 J+ Y5 K+ R: P% K) U7 q: c尔才广州黎是的?
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:27
8 S. ]. o1 C) h尔才广州黎是的?
* L$ {8 I& T) ?& R" \  u  U+ S4 [
???6 {5 Y! d3 Z; w5 t- s' j
睇唔明从化话。。。
( v# b0 ^$ E$ @$ d; a4 a% }求翻译!{:98:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:28
, |' G7 k4 `" {. J$ d5 i* {: p. B???( \8 Y+ z9 V5 P$ v3 ?5 c
睇唔明从化话。。。
4 B3 `8 d/ u1 p求翻译!

8 H! f6 `% C9 n$ S" x9 N# Y& \, e你在广州哪里?
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:31 2 Z6 N- y7 \) l/ z. y
你在广州哪里?

; ?0 ?5 b; F! Q5 C* x. h咁难明噶。。。我净系识蛇同磨。。" o( e( ]7 M: ]. R
才,我又忘记咗咩意思了。。。
$ s3 q! ?- T! I5 v% w  ~* s, F。。。。。。。。。。。。。。。。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:32
6 E6 P5 G, P, ~2 b+ K  f咁难明噶。。。我净系识蛇同磨。。
. m, U! v' Q$ ~' W9 g2 Q7 b才,我又忘记咗咩意思了。。。
9 l5 V8 K0 ~5 _。。。。。。。。。。。。。。。。。
3 Z) R1 N  E+ A5 b/ c9 E7 i. X$ d2 x  R
才,就是在。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复