楼主:Nicole木习习 - 

Whether...

Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:00
7 l9 x6 @6 i: i2 `1 z; {哈哈。。。咁你一家咪就即系巧幸福咯~!

2 l8 y* Z9 D& o2 P$ h哈哈,算是卦。都是相对稳定的生活着。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 22:58 # s% g: e! {- N8 ~; ]
你未睇过???你想睇书抑或系睇电影?

6 ]. _9 m3 I, S7 n% x* \你想陪我体咩野,我就体咩野{:184:}
李清水 发表于 2012-5-3 23:01 5 j* z$ A; ~& E
你想陪我体咩野,我就体咩野
* T: V. V% F) n; _9 o% ~4 ~
你依家睇,我陪紧你睇噶了。。。哈哈
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:01
" j7 F3 N2 L7 H: o/ ]! W( z哈哈,算是卦。都是相对稳定的生活着。
) ?2 k( B+ w# X5 j
哇。。。巧幸福哇。。。嫂子系咪好识煮饭?哇。。。羡慕嫉妒恨呢。。。咁识煮餸{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:03
+ F/ C1 h2 j1 T" v% I  c" d哇。。。巧幸福哇。。。嫂子系咪好识煮饭?哇。。。羡慕嫉妒恨呢。。。咁识煮餸
) o0 R' |( l0 b/ t$ [' H! a) t
呵呵,我都不识落厨的。不知是好事?
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:02 % x7 s9 s/ T2 t4 S$ p$ b
你依家睇,我陪紧你睇噶了。。。哈哈

0 ?7 L$ ]- l; D$ i! ^* @/ E: G9 O& \3 y我要同你排排坐甘样体{:76:}
李清水 发表于 2012-5-3 23:04
. f' t1 F3 p$ t, w1 z! _我要同你排排坐甘样体

+ i5 S# c: l- g( z6 Z) Y# o也行哈。。。
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:04
) [" n  G. ^0 Q( P( K1 S) @# R呵呵,我都不识落厨的。不知是好事?
4 I9 Z- Q) G. T! P- b
你等食?哈。。。学呗!
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:05 # P4 {3 u' X) O3 U3 @
你等食?哈。。。学呗!
# O6 l5 n6 P( B9 q4 V
主要是冒兴趣。喜欢生吃。
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:06
& X* D: v* W( L  G; V, f- F, g主要是冒兴趣。喜欢生吃。
& @% k1 p( d. p
生食??????{:157:}
, W. d) V) R, `5 L% e4 T' ^  t系咪又有歧义啦火山老师?
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:05 9 J$ C. X) _0 i# J1 R8 {
也行哈。。。
4 N- x/ L# h6 k  z  `5 e
甘几时呀?
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:07 + ~& R5 Y  j7 j' f
生食??????! |2 G( V$ w. g$ d2 B9 o1 e
系咪又有歧义啦火山老师?
5 Y& d9 {. }/ p$ A2 c2 ~& s$ @
素餐生食
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:08 4 T& e: N5 c9 K, |# Y* L" S& s
素餐生食

; M* \. j: c3 {8 M& i即系食菜,生食 下哇?。。。
" |5 d7 C5 o: ]# i我以为食肉生食,吓si我鸟。。。
未睇过,惊一追再追
david-liu 发表于 2012-5-3 23:10
. y: Z2 _% C: T1 V" B; S未睇过,惊一追再追

% N! Z& S# ^$ _: O书出晒。。! M3 K! t: S+ |/ j4 N
电影暂时4部。。。
7 S3 Y( o, d' z# ^: k' m. f2 D可以追!/ q+ f- V* S, f6 g4 ]
我翻炒再翻炒!{:104:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复