点标签看更多好帖

Whether...

8 F& M+ A. ^! r# u
Whether good or bad,
Whether rich or poor,
In sickness and in health,
All love each other,
Mutually cherish to,
Until the life to end.
无论好与坏,无论富有或贫穷,无论疾病或健康,都要相爱、相惜,直到生命走向尽头。
                                                                                                        —— 《暮光之城》
- |, g4 V( h" ?6 Q- Y0 H! o6 B
{:104:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
. b2 J* ~" e1 n& a# F) r
{:183:}
! \# H: s5 ?9 `0 J" Q) F7 Y
李清水 发表于 2012-5-3 22:44 ) y8 u, k6 T! y; R% V5 m
. [1 q* ~9 Z3 l# q, M( J
点呢又李版?{:165:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 22:45
7 M" f# S, b( k+ l! K点呢又李版?
暮光之城
好似系一部科幻来的,是吧/
李清水 发表于 2012-5-3 22:47
! q! s$ X' f$ `! B好似系一部科幻来的,是吧/

& U/ b8 \" Q2 D% i: k* p" b  q系。。。
9 G7 v. D( Q$ L2 }+ x& r吸血鬼。。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 22:48 ! d. R* z9 n2 l4 z$ @
系。。。
. U/ S0 d  i2 ~2 M, r吸血鬼。。。

( X/ Y$ M' G+ o所以就觉得有D晕罗  t' X% K' p6 t
呵呵,好伟大的爱情。
李清水 发表于 2012-5-3 22:50
, i8 K  i7 u2 {6 z) d- x所以就觉得有D晕罗
! A5 A( A1 C3 z0 G$ M
好睇噶!睇下哇。。。
zhucanjian 发表于 2012-5-3 22:51 8 b6 K& k' q; k: g
呵呵,好伟大的爱情。

; g8 h# k6 x9 O, i, ]2 nyep!{:170:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 22:53 ) I  ]* p% {* |2 A. f
yep!
) W: K' O6 F( O$ U! A* `+ Z
尔的呢?
zhucanjian 发表于 2012-5-3 22:54
# J8 R" C9 ]0 Q1 H尔的呢?

: s& l) f5 t7 s  f* l& k简单系福!
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 22:52
. p% d+ \4 }0 j1 x. @/ S好睇噶!睇下哇。。。
. V3 r) H; I6 J' ?+ ~
你陪我,我就体
李清水 发表于 2012-5-3 22:57
5 H2 l4 I; e7 ^9 e/ V' ^# ^你陪我,我就体
; o0 |0 w4 T1 p  l" K! R: X7 D5 W
你未睇过???你想睇书抑或系睇电影?
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 22:55 7 [# C/ `9 t/ k+ i2 g
简单系福!
  d' a. V+ r/ ]* W" ~
那我够简单啦。
zhucanjian 发表于 2012-5-3 22:59 2 d9 p* g. K4 {! ]
那我够简单啦。

" _8 S  N3 C+ |/ H  V0 p: P$ v2 @哈哈。。。咁你一家咪就即系巧幸福咯~!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复