楼主:Lee(小妹) - 

我应该怎么做

Lee(小妹) 发表于 2014-10-10 10:14
后来点呀?是咪唔俾钱距呀?还是距搭你地到正确的地方?

{:195:}距都吓到无鞋挽剧走罗
我地自己行出去问人地大门在哪里?
距呢个骗子仲想要钱咩?牢就有得他坐
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2014-10-10 10:25
距都吓到无鞋挽剧走罗
我地自己行出去问人地大门在哪里?
距呢个骗子仲想要钱咩?牢就有得他坐

{:176:}发觉果机佬好白痴,甘样距油费都舌埋
Lee(小妹) 发表于 2014-10-10 08:44
距自生自灭妨碍到我休息了

只好自己调节心态了
就是个虎了吧唧的丫头
至少 你说她还是听了
慢慢感化她 不行就揍她{:185:}
逗你玩
啥时候去吃好吃的
一草一木 发表于 2014-10-10 14:21
只好自己调节心态了

{:102:}琴晚同距讲左就好了,希望以后相安无事
吃喝玩乐 发表于 2014-10-10 14:52
就是个虎了吧唧的丫头
至少 你说她还是听了
慢慢感化她 不行就揍她

我唔会暴力,即使我当时嬲了,但唔会大声闹人的,嬲了过一晚就好了。
我还是会觉得讲道理更好,硬对硬唔是最完美的解决办法{:195:}

今日周五啦,又可以休息啦,又可以去装下小资同小B啦,等你来呀{:173:}{:93:}
pig
Lee(小妹) 发表于 2014-10-9 17:26
之前是我公司同距公司合作,距公司派距过来的,后来同距公司解除合作关系,距走了,后来居然来我公司面试 ...

哇,甘的员工,你公司都敢请的?{:93:}
Lee(小妹) 发表于 2014-10-10 10:27
发觉果机佬好白痴,甘样距油费都舌埋

边度是,距呃左好多人钱啦
快乐源自内心 发表于 2014-10-10 15:34
边度是,距呃左好多人钱啦

{:98:}呢次我查左公交车落站就步行200米,应该唔使打摩托呀
pig 发表于 2014-10-10 15:31
哇,甘的员工,你公司都敢请的?

{:99:}工作就唔知道人地啦,唔是我部门架,生活公司点会理你甘多哇
Lee(小妹) 发表于 2014-10-10 15:41
呢次我查左公交车落站就步行200米,应该唔使打摩托呀

上次都是好近,只是他骗我们他是本地人,20蚊可以带我们从后门入
快乐源自内心 发表于 2014-10-10 15:49
上次都是好近,只是他骗我们他是本地人,20蚊可以带我们从后门入

唔识就是甘既啦,我地未出过远门冒经验呀,之前我去广州又咪是甘,就才对面{:156:}
Lee(小妹) 发表于 2014-10-10 15:08
琴晚同距讲左就好了,希望以后相安无事

希望如此吧
Lee(小妹) 发表于 2014-10-10 15:57
唔识就是甘既啦,我地未出过远门冒经验呀,之前我去广州又咪是甘,就才对面

嗯,要醒定滴,唔好贪小便宜
一草一木 发表于 2014-10-10 16:04
希望如此吧

{:153:}冬天快来啦,以后晚上早点冬眠

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复