520《I Love You》

本帖最后由 淡紫色的翦瞳 于 2014-5-20 08:41 编辑 ! E2 ~) L3 F+ z6 N  r- l
; o  X/ E& J/ g3 L
* d: U- P% [( {

0 g7 T. g5 i0 t+ o, d# d- b
I Love You
王若琳

7 A0 o, \7 G7 _  S- G; S
i love you,
我爱你
2 [3 [) Y, K' o: h+ M- Z9 ysay we together baby, you and me.
你和我,说我们在一起,宝贝8 p; r9 }& `( @
I can only give my love,
我只能给你我的爱2 x& F$ `& `$ ^# x
and show you what I am,
并且向你展示真正的我$ G7 V+ M; X: [/ t1 T
in the blast I breathe.
在爆炸中我急促地呼吸) ~! B8 O5 A- y* [2 L8 F* F. V
I will promise youmy heart,
我会向你许诺我的心  g$ a* D3 C( k
and give you what you need,
并且给你你想要的+ w: T& `; s8 `, u; b$ f
if you take some times.
如果你花一些时间5 d7 \4 r6 `7 [' _; |- s, S. E5 {/ }
And if you tell me you don’t leave me any more,
或者你告诉我你不会再离开我
1 A. h% \) c: O9 n4 Ibut I love want blast forever, woo ~
但是我的爱将会永远地爆炸 喔~+ o$ J$ W0 p/ c: s$ D
I will ask you for your chance to try again
我会再次问你要一次机会
- ]: i- L  F' i& D8 ~% T, V1 C/ `5 cto make a love or leave to better, woo ~ oh.
来爱你或更好地离开
7 V0 g" s/ d- n4 w1 hI love you,
我爱你3 k4 l+ ^* G! H+ [
say we together baby, say we together.
说我们在一起,宝贝,说我们在一起
I need you,我需要你I need you forever baby, you and me.
我永远地需要你,宝贝,你和我
8 @2 C5 J2 C+ H6 e9 w

# V* U. n+ {; ?& {: k# j+ A. `You say you how we know
你说你怎么知道
8 G0 I& @' K8 S8 c% u* E1 a' W1 @exactly who I am to how to understand.
woo ~
我该如何理解,到底是谁 喔~
. @) m+ h+ B# [, @# `7 C; FI do right from the sideling,
我只能从我身边做起4 {+ U0 Y) e2 c2 l) @
no way after said, if you read my mind.
如果你看了我的心,在说之后就没有办法了
3 u/ t' V: S) fIf you tell me you don’t leave me any more,
如果你告诉我你不会在离开我了' I! @( m% E' C
but I love want blast forever
但是我的爱将会永远地爆炸
4 q3 ^; g: k  ~- DI will ask you for your chance to try again
我会再次试着问你要一次机会$ a) l8 e. p; r$ ^
to make a love or leave to better. woo ~ oh.
爱你或更好地离开 喔~! s2 q7 r4 }* A3 Q' F$ c9 a0 T# g
I love you,
我爱你
" ]% S$ Z! N: ~* u" j6 v) ssay we together baby, say we together.
说我们在一起,宝贝,说我们在一起
- g$ M2 B) z( E* [0 @3 O0 c# h+ A& JI need you,
我需要你( C" V+ c* ^; L: M+ {6 U7 U3 ]
I need you forever baby, need you forever.
我永远地需要你,宝贝,永远地需要你
7 P. M5 O9 q& P5 v. WRemember when I news to while clear,
当我的消息明确的时候请记住4 b% Z4 G# Y3 \1 u. B  G
remember when I make you to cry.
当我把你弄哭的时候请记住# C3 _- \: p4 M: E. a
Yes, you still love me.
是的,你仍然爱着我
: k8 v) {+ }, X4 XOh, dear.
哦,亲爱的1 B7 ?/ D8 N  E' U7 D( |
If you tell me you don’t leave me any more,
如果你能告诉我你不会在离开我了2 T7 y% I5 u, ~# k, y, I4 u
I love you,
我爱你% |) k9 {0 R$ U2 Y3 i
say we together baby, say we together.
说我们在一起,宝贝,说我们在一起. E( `* N& h) G9 t
I need you,
我需要你+ U- D6 W6 V5 l& q  {8 K/ L% h
I need you forever baby, you and me.
我永远地需要你 宝贝,你和我
+ H" y) a2 s' s9 s
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
唔要你!!!
唔要您。
{:186:}。。
{:104:}{:104:}
令人陶醉的声音,5.20是特别的日子,这天是小女的生日{:104:}
好听,七夕应景

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复