楼主:神采飞扬 - 

【2014从化网友年会召集】"2月15日从化网友年度盛会”火热召集

报名{:152:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
考耐命上过嚟,上嚟见到有节目,支持!!!/ ]# B* I7 a$ u% O6 C* l0 {/ G
1 T5 R. }+ C% ?4 A* [
不过啱啱15号晚有叔记生日,去唔到添{:sad:}
[quote][size=2][color=#999999]行行企企 发表于 2014-2-8 23:05[/color] [url=https://www.52fy.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366600&ptid=64591]https://www.52fy.com/static/image/common/back.gif[/url][/size]5 Q: \# O# O9 Y) E* E$ i
考耐命上过嚟,上嚟见到有节目,支持!!!
: ?$ N5 F& ?7 B. L( @& s1 F0 W) H
不过啱啱15号晚有叔记生日,去唔到添[/quote]
+ A) Y9 @3 `1 q; M' a
! t: r* C& p+ ~% B. q! c企哥,带埋你叔记过来开party蛇,寿星公会中大奖噶{:153:}
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2014-2-8 23:11[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366604&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
& I3 Z0 G. T! m2 }9 p4 G企哥,带埋你叔记过来开party蛇,寿星公会中大奖噶[/quote]! n3 \4 y& v0 t8 _5 i' S" V
' s, k9 K0 |, Q  e; c- I, ?
呵呵,五六围枱人,等冥带啊?!{:funk:}
[quote][size=2][color=#999999]行行企企 发表于 2014-2-8 23:12[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366605&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
9 |( ]+ h, e: z1 k. `8 @, j呵呵,五六围枱人,等冥带啊?![/quote]7 }" D0 K# {* |! Q

" C  |# X8 X: A8 W: J, [{:153:}可以噶,裕福好大噶,摆多几围都得啊
报名加一个
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2014-2-8 23:13[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366606&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
) _" a6 U0 W  L& ?3 q# k+ n$ ]可以噶,裕福好大噶,摆多几围都得啊[/quote]
) h; q" G8 g) a0 P: {3 f# e+ V
1 U8 x4 ^3 M" W1 R8 y- w7 F我竟假都命知去边度开饭,到时先通知我。
. m/ r; `+ H0 [* w" O: w1 D2 w
! b" K. u6 g; m, X: [7 d如果到时系啱啱才正裕福嘅话,就过去走杠墟啦{:lol:}
[quote][size=2][color=#999999]行行企企 发表于 2014-2-8 23:17[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366609&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
: J/ ?( ?1 b' O' @* ?/ p. z我竟假都命知去边度开饭,到时先通知我。
; c2 P. O% S  R! t" R% P/ Y7 Z, E3 q* ~) ^3 m
如果到时系啱啱才正裕福嘅话,就过去走杠墟啦[/quote]
8 Z0 z# F- R' O2 {/ p
9 ?/ x$ w% l- D8 W2 G! s6 A7 Q甘要打电话温馨提示一下么{:153:}趁杠墟唔小心中埋300现金奖要同我分享
[quote][size=2][color=#999999]行行企企 发表于 2014-02-08 23:05:17 [/color][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366600&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]1 l) r* F6 m/ \& R8 j
考耐命上过嚟,上嚟见到有节目,支持!!!' }0 h( [1 ?  \; K9 A
( \0 c4 ^" q1 r& {
不过啱啱15号晚有叔记生日,去唔到添{:sad:}[/quote]
4 n% `. K/ A# ?7 s* {6 n1 M2 c呵呵,很久不见企哥您了,大家都很念挂。或者您在哪边忙完再过来聚聚好吗?我们应该十一点左右才散场。
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2014-2-8 23:18[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366611&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]7 [6 H: ~/ k7 [8 @0 j: F
甘要打电话温馨提示一下么趁杠墟唔小心中埋300现金奖要同我分享[/quote]
. \" t  ~& [- O: [% J1 ?. ^& I; f/ a
比晒尔都冒问题,如果我命饮醉嘅话{:titter:}
[quote][size=2][color=#999999]心自飘零 发表于 2014-2-8 23:19[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366612&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
' `3 z, i/ h3 {; b呵呵,很久不见企哥您了,大家都很念挂。或者您在哪边忙完再过来聚聚好吗?我们应该十一点左右才散场。[/quote]
9 D1 E7 A3 D3 H5 P" [
9 \; l8 l% s' j1 S0 x9 v1 ?多谢心自!!!
2 I7 O4 G& a, i9 t9 Q; B' E" J# Y8 M0 i5 C
到时啦{:victory:}
[quote][size=2][color=#999999]行行企企 发表于 2014-2-8 23:21[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366613&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]0 |& i4 t$ l/ R8 y# @
比晒尔都冒问题,如果我命饮醉嘅话[/quote]3 k* I0 i8 G- Y! H: d; ^- |

/ E& S! O. Z* W0 J, D8 W5 X{:76:}命饮酒俾300,饮醉左俾299考么蛇
[quote][size=2][color=#999999]行行企企 发表于 2014-2-8 23:21[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366613&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
' o( J) i  U  `1 I: w# j比晒尔都冒问题,如果我命饮醉嘅话[/quote]& }! T% B* B0 Y

. p& A. I* w* i, E: R尔只头像是咪才莲花山影既?{:176:}爱又影到碌
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2014-2-8 23:23[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366616&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
6 z2 k& U0 G( u/ v6 d命饮酒俾300,饮醉左俾299考么蛇[/quote]: B3 N  X2 w. W; E$ C) a( f9 k% f

$ A7 u, j. y. y9 s3 P应承!!{:185:}
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2014-2-8 23:24[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366617&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]) P( }' l: S& ~5 V' T
尔只头像是咪才莲花山影既?爱又影到碌[/quote]- y) f4 H, d5 {  k# b( v, h0 o6 Q; L2 `
% A0 t4 ~. F6 B7 T7 `# B2 {
全部大图,揾唔到细嘅,干脆就整住A只上嚟先,第日搞到再整过只上嚟

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复