楼主:神采飞扬 - 

2014从化钓鱼人迎春垂钓&短片拍摄活动现场!

千秋一君 发表于 2014-1-7 15:32
8 {% [+ _; a/ N" h7 j我D做细既边敢出声。

9 y( X' k- P+ X( u{:176:}就系做细既先甘威水
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
茶茶 发表于 2014-1-8 15:43 % y! L( ~  `! a1 d
几时有次次呙..今次我记得啦..化灰都记得
2 v' K4 E9 O. ]: h5 G  I2 m
要化灰先记得??{:176:}晕哦~~{:185:}
望天桐 发表于 2014-1-8 15:45
. A; N/ c! v  _" k* R; F要化灰先记得??晕哦~~

% K2 ^$ J/ C! s) D0 d) n{:106:}我唔系甘既意思啊...
, B: w' W* g0 r7 z- {扭曲佐我讲既用意
茶茶 发表于 2014-1-8 15:49 & q! J& U) O) G8 @' z9 }6 S
我唔系甘既意思啊...; w) R; A2 v; d
扭曲佐我讲既用意

$ Q. i# _6 H. J9 Z- X4 Q无啊,我都系照字面理解咋{:176:}
望天桐 发表于 2014-1-8 15:50
9 K: p2 s& H4 N9 p( W无啊,我都系照字面理解咋

- E) i- l' D# ?$ |{:106:}甘我文化低,表达差,,
# Z2 H% B- ?; A6 k2 O无见怪哇
茶茶 发表于 2014-1-8 15:45
6 V; z/ f' x8 r2 \4 Z" v8 ^就系做细既先甘威水
- C; g. R/ \  v8 ^1 h$ _
甘既咩?
快乐源自内心 发表于 2014-1-8 15:18
4 p2 \& ^! e" ~1 V池哥,点解你无去
8 Y1 f0 h% O9 ]' x2 s; M  S
个仔生日,陪他玩了一日{:104:}
明月风 发表于 2014-1-8 20:38
( ?7 d( a8 i, H6 F# s7 `( F5 U个仔生日,陪他玩了一日

/ m- m! f) `; z3 h. r原来这样,可以教他钓鱼嘛
茶茶 发表于 2014-1-8 15:55
2 B' J, V  f9 m0 o3 w甘我文化低,表达差,,* K; _3 q5 n: {* ^2 T7 F/ h
无见怪哇
! ]0 ^( K# ?" v( Q: J3 R( j. o
{:185:}{:185:}
千秋一君 发表于 2014-1-8 18:02
" B, Z, E% O* L" t9 w/ i甘既咩?
/ _. H7 ?! d1 c, Z1 F
系哥,,系既出来混呢.
茶茶 发表于 2014-1-8 15:43 # f8 S. x% [4 \6 b8 X, S3 k. ]
几时有次次呙..今次我记得啦..化灰都记得

$ |  C% F# D. V0 N! ?$ G+ c4 z# R{:106:}甘唔是咩??从旧年神坛年会至今真是好多次咯好磨!!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复