真系无语

( m* U" \& Z7 {/ }3 f头先试了一下前日注册的新号:还是等待验证会员!
$ n/ L6 C6 A" w% x+ Z最可恨的是:我退出了号,用游客的身份上论坛也能打开论坛的帖子——但用那个等待验证会员的帐号上来论坛,权限就连游客都不如!真系好无语啊——试问,外地ID注册的号点解要承受甘样的对待?管理员你去睇睇回收站吧,睇睇有几个发垃圾广告的ID是外地的又有几多垃圾广告ID是从化的?!最重要是,你不能一棍子就打死左一屋的人!
& q9 z' s" X( b+ ^, V$ M" f
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
成屋人,拿住支棍又真系棒得几过瘾既,想避都难{:153:}
副会长去了安排10.1节目,接待领导~忙。{:153:}
{:102:}
可耳可乐 发表于 2013-9-27 19:35 / L5 `. _# P! F. t* R4 H: u3 q
副会长去了安排10.1节目,接待领导~忙。
# [( i) X2 }. w0 J* a" j  K+ _
甘都比你知道既~~{:166:}
呵呵,对不起,一般外地IP会员审核都是次日前完成的;但9月前后是最忙的时候(前几天在版主群也和大家说过了),特别是这几天,昨晚加班到凌晨2点多才回家.今天一早到广州现在才回来.
0 f+ U, w3 A* P* ~# t7 m不过等待验证会员的权限应该是不低于会员才好,这个我们马上改善.另外我们都有很直接的沟通方法的,论坛底部有电话和QQ,发留言也可以的,如果急用或者有急事,请通过电话和QQ联系啦;谢谢!
神采飞扬 发表于 2013-9-27 21:29 ' U. G; l6 j0 N4 ^' K0 G( M
呵呵,对不起,一般外地IP会员审核都是次日前完成的;但9月前后是最忙的时候(前几天在版主群也和大家说过了 ...

2 H2 x: s$ V0 u唉,如果我系新人,我会甘样操作论坛底部果D野磨蛇?
" C( W/ C# r3 g; b( P再讲,你甘忙,或者搞到自己顾得呢样,顾吾得果样——都系你自己罗来的,边个叫你论坛吾放权?边个叫你吾谂下点样放权?拿分区版主来讲,以前就话人手吾系好够,兼顾吾来;甘加下呢?够怕罗哗?你又未才D揾借口——爱讲得少,好似赶猪上树甘样;爱讲得多,又搞到自己人吾似人,鬼吾似鬼。
# q8 _6 M+ j, o" }% x( X$ _7 \你后台果D野,七国甘乱架,你快D搞好佢呀,吾系既话,起义都似呀
哈哈哈!
甲柺 发表于 2013-9-27 19:35
! w# O2 P) }* Q  o. @# V+ [0 z3 }9 c成屋人,拿住支棍又真系棒得几过瘾既,想避都难

Y! f" A* ^) S! X: h* C甲拐兄,在这么严肃嘅场合下你可否收敛一下你搞笑嘅风格?{:176:}
李清水 发表于 2013-9-27 22:11 : v0 Q7 {8 r4 ]. Z& q9 i$ N2 ]) a
唉,如果我系新人,我会甘样操作论坛底部果D野磨蛇?
3 C" z" L8 \: Y/ v% ~再讲,你甘忙,或者搞到自己顾得呢样,顾吾得果样— ...

0 c  r! U. \# Y5 R% p1 ?好似好严重甘啵!!唔通曹操穿越?
大叔,你都系超版,可以入去审批嘎,一个人既精力始终有限既,不过就系怕审批之后有D人又有意见
david-liu 发表于 2013-9-28 08:17
$ n% Q) x  L. D# c( N% h大叔,你都系超版,可以入去审批嘎,一个人既精力始终有限既,不过就系怕审批之后有D人又有意见

0 g7 A! p: O7 j, f侄儿,我才D扮紧两个角色既好磨{:160:}
/ f. f8 H1 c' U' h3 Y我系超版当然可以去放行啦,(之前我还没有测试过管理员有没有下放超版审批权)但如果我冒呢个超版角色,岂不是入吾到来{:170:}
Jason华仔 发表于 2013-9-28 00:00
, t  R4 |# {( V% Q3 _( N$ a好似好严重甘啵!!唔通曹操穿越?

6 F' s( w3 O2 o) O9 g甘又冒你想象中严重。! r- g+ O+ B* P: @8 @
只要出发点是为了论坛好的,轻轻地责怪佢一下,柔柔甘闹佢一餐,管理员系吾会介意的——吾信,你问下管理员蛇{:182:}
Jason华仔 发表于 2013-9-27 23:58
( S" q1 Z2 s" ]  W, i甲拐兄,在这么严肃嘅场合下你可否收敛一下你搞笑嘅风格?

# R% H9 }1 ^& f# d4 l/ ], y" N: g/ O似惊悚多d怕,你唔怕被扑亲咩
李清水 发表于 2013-9-28 09:36
( A/ y' c! G% ^3 H+ P侄儿,我才D扮紧两个角色既好磨
3 a- \# l" i% G5 M我系超版当然可以去放行啦,(之前我还没有测试过管理员有没有下 ...

' L1 p; |" R/ J8 {2 u白发老嘢,早就可以审批了好磨,系你自己懒者嘛,成日搵籍口

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复