楼主:快乐源自内心 - 

糖果裤厂家直销

[i=s] 本帖最后由 李清水 于 2013-9-29 21:49 编辑 [/i], ?0 b7 O, Z( N7 Y5 T4 L7 S* w
8 s; |# q: r' A9 |) O# ^; F
[quote][size=2][color=#999999]一穷二白 发表于 2013-9-26 01:18[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=329693&ptid=61371]static/image/common/back.gif[/url][/size]
/ N# @, j& h  v毕佬系女士用既打特价多啦![/quote]
( S4 ?( X* B; o/ I9 T0 t0 u悟饭,你夜晚得闲的,又近街口,拿一百几十件才D做兼职都几好的。3 g$ C) z; _0 {0 z6 V
一来可以揾到少少银两,二来(呢个重要)可以识到更多妹仔C。
' z9 U9 |8 W9 y; C掂呀,一于谂谂佢啦。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
[quote][size=2][color=#999999]李清水 发表于 2013-9-29 16:35[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=330523&ptid=61371]static/image/common/back.gif[/url][/size]+ e% [% x2 \1 p3 q" K
$ L8 Z/ }; ?/ h
入来睇图先知系卖裤——我以为系卖糖果!" {6 V+ O, Y/ H5 y$ E
居然有裤叫糖果裤[/quote]
5 A$ |8 |1 E8 X( R# w. a. }; \" g3 T1 [: }2 T8 n8 D% ~; ?
{:157:}你唔是啊嘛?
[quote][size=2][color=#999999]李清水 发表于 2013-9-29 16:38[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=330525&ptid=61371]static/image/common/back.gif[/url][/size]! P3 p  R- Z$ A) g; M$ }. b
悟饭,你夜晚才得闲的,又近街口,拿一百几十件才D做兼职都几好的。
. K' s5 C- g6 C" K/ v; e一来可以揾到少少银两,二来(呢个重 ...[/quote]! d1 U$ s2 n7 }" o) G8 _

& `. f0 ]  K3 Q8 A' j对啊,对啊{:153:}我在距隔离摆返一档
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2013-9-29 21:37[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=330576&ptid=61371]static/image/common/back.gif[/url][/size]" a' {6 z' z$ W0 _, J6 b% @" q
对啊,对啊我在距隔离摆返一档[/quote]% c- U3 I# c) L( E6 a( m: ^& z0 I

8 w# A4 k! x5 x! H0 j话分两头,各表一支;
8 H9 \' j; c, Q/ L9 h& v# I! |, F你点解突然多左甘多糖果既?' _! f* _: d( ~0 Z5 \( o) w1 Z& C/ t
吾会系呢排突然识到个男仔C。。。然后做帮佢出谋策划?& Y& n" {( P2 A
系磨,讲,速度。。。
[quote][size=2][color=#999999]李清水 发表于 2013-9-29 21:52[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=330578&ptid=61371]static/image/common/back.gif[/url][/size]
9 n# @' ]* T, x1 |话分两头,各表一支;+ s- P, v! |6 A2 u
你点解突然多左甘多糖果既?
- @& i7 |3 ~/ U吾会系呢排突然识到个男仔C。。。然后做帮佢出谋策划 ...[/quote]
: ]  q7 J* t8 p/ S& E1 R
/ I  G% X# D6 b9 R3 G是就是,不过我们识左好久好久了。。。
[quote][size=2][color=#999999]李清水 发表于 2013-9-29 16:38[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=330525&ptid=61371]static/image/common/back.gif[/url][/size]
3 {" K& `# {# z2 I0 y悟饭,你夜晚得闲的,又近街口,拿一百几十件才D做兼职都几好的。6 A6 _2 ?* h, F) G' N
一来可以揾到少少银两,二来(呢个重要 ...[/quote]  h5 V. Q! v, H4 G: a

+ q1 e. g" u% A# E{:194:}好似又系一门生意喔{:164:}
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2013-9-29 21:37[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=330576&ptid=61371]static/image/common/back.gif[/url][/size]+ E- i9 S: g) I9 D# m
对啊,对啊我在距隔离摆返一档[/quote]( J  K6 K" F. i, r

; @& L8 @" r  u, d( s) L{:183:}尔敢来,我就敢收费,最多打个8折{:184:}咖
[quote][color=#999999]一心一意 发表于 2013-10-6 00:20[/color]1 G$ f2 f7 m; z. X6 l- B
[color=#999999]尔敢来,我就敢收费,最多打个8折咖[/color][/quote]
. m) v: Q/ h/ Z8 a, f" D8 ?
% J4 `# s0 k- U: y我在你隔离摆,你买,我咪俾个八折你
[quote][color=#999999]一心一意 发表于 2013-10-6 00:18[/color]
7 Q# c  }9 _! \" T4 T7 r[color=#999999]好似又系一门生意喔[/color][/quote]
: D( F; u; E, V1 @; ?/ j# @' d6 _8 ^" n1 V' N! ]- F$ ^; d3 m3 m
肯定,带我摆摊
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2013-10-6 00:27[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=331655&ptid=61371]static/image/common/back.gif[/url][/size]
& d) j0 d; J  x6 Q! E: z- `  [我在你隔离摆,你买,我咪俾个八折你[/quote]
7 W" @/ x' o' ]0 c' O6 `; `) R* X
( M2 d1 S  h( T{:99:}我话你系我隔壁摆摊要收你费用
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2013-10-6 00:27[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=331656&ptid=61371]static/image/common/back.gif[/url][/size]7 ?4 X+ o; _) d
肯定,带我摆摊[/quote]
# l- `  @2 M, L0 D" I! m& U% S; a2 G: H' O; p
{:184:}在荔香村
[quote][color=#999999]一心一意 发表于 2013-10-6 00:35[/color]
" P# k3 r1 E; B$ L8 k[color=#999999]我话你系我隔壁摆摊要收你费用[/color][/quote]
# R, z) K4 N6 \, w  a9 W
( p0 O7 K$ b) R" |8 q! u$ {3 [- y关你咩事
[quote][color=#999999]一心一意 发表于 2013-10-6 00:36[/color]+ V9 R7 D  B' S  E. c+ Z9 n; N
[color=#999999]在荔香村[/color][/quote]8 j) |9 j% X; A

# y7 f% d" m; t2 l国庆天天有城管
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2013-10-6 00:47[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=331668&ptid=61371]static/image/common/back.gif[/url][/size]
  C6 T3 T; W7 ^! H5 S( }6 Q国庆天天有城管[/quote]
0 W/ X+ M/ Z! o. a0 F0 H( L
! U  n/ V, D/ l; b5 ~系吖!哩排城管收入唔错呱{:195:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复